خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت جوان انقلابی، یعنی ترکیبی از نیروی جوانی و تجربه

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 20 دی 1399 - 04:02
مقام معظم رهبری درباره به کارگیری نیروی جوان در کشور تاکید کردند و رئیس سابق سازمان صدا و سیما توئیتی را در این باره منتشر کرد.
تجربه،جوان،ضرغامي،انقلاب،مجازي،عزت،جواني

عزت الله ضرغامی نوشت:
به گزارش خبرنگار حوزه سیاسیون گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، رهبر معظم انقلاب صبح روز گذشته در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ مردم قم به موضوع منافات نداشتن به کارگیری جوانان با انگیزه و کاربلد با استفاده از افراد کارکشته و با تجربه اشاره کردند.
ایشان به پخش بخشی از بیاناتشان در برنامه‌ای تلویزیونی که در آن بر روی کار آمدن «دولت جوان حزب‌اللهی» و در ادامه بر استفاده از افراد با تجربه تأکید شده بود، اشاره کردند و گفتند: " این دو مورد با هم منافاتی ندارد، بنده از قدیم به تکیه به نیرو‌های جوان اعتقاد راسخ داشته‌ام به این معنی که به آن‌ها اعتماد و در برخی مدیریت‌های مهم کشور از آن‌ها استفاده، و از ابتکار، انگیزه و نشاط آن‌ها استقبال شود.
"
بیشتر بخوانید
عزت الله ضرغامی، رئیس سابق سازمان صدا و سیما و عضو شورای عالی فضای مجازی با انتشار توئیتی در حساب شخصی خودش نسبت به بیانات رهبر انقلاب واکنش نشان داد و نوشت:
" دولت جوان انقلابی، یعنی ترکیبی از نیروی جوانی و تجربه.
ابتدای انقلاب، نیروی جوانی برتری داشت و به تدریج تجربه جای آن را گرفت.
امروز #رهبر_انقلاب به دنبال تعادل میان این دو مزیت هستند.
"
در ادامه توئیت ضرغامی را مشاهده می‌کنید:
انتهای پیام/