خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صهیونیستها نگران وقوع آشوب های مشابه آمریکا در اراضی اشغالی هستند

مهر | بین‌الملل | جمعه، 19 دی 1399 - 20:24
نتایج یک نظرسنجی به نگرانی صهیونیستها نسبت به وقوع آشوب های مشابه آمریکا در اراضی اشغالی اشاره دارد.
صهيونيستها،آشوب،اشغالي،اراضي،رخ،آمريكا،سنجي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العربی الجدید، نتایج یک نظر سنجی که امروز در سایت روزنامه معاریو منتشر شد نشان می دهد که بیش از ۵۰ درصد از صهیونیستها نسبت به تکرار آشوب های مشابه روز چهارشنبه در واشنگتن نگران هستند.
نتایج این نظر سنجی نشان می دهد که اکثر صهیونیستها، نگران هستند که آشوب های رخ داده در آمریکا، این بار در اراضی اشغالی به وقوع بپیوندد.
آنها اعلام کرده اند که بیم آن دارند این آشوب ها بعد از انتخابات کنیست (پارلمان رژیم صهیونیستی) در مارس آتی رخ دهد.
۳۳۵ نفر از شرکت کنندگان در این نظرسنجی تأکید کرده اند که چنین سناریویی در اراضی اشغالی رخ خواهد داد.
این در حالی است که اعتراضات صهیونیستها و تظاهرات آنها در سراسر اراضی اشغالی به ویژه در مقابل محل اقامت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی هم چنان ادامه دارد.
این معترضان با اشاره به فساد مالی نتانیاهو، خواهان کناره گیری وی از قدرت هستند.
گفتنی است که روز چهارشنبه نیز حامیان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تحریک وی، به ساختمان کنگره آمریکا در واشنگتن یورش برده و نشست کنگره برای تأیید آرای الکترال نامزدهای انتخابات ۲۰۲۰ را دچار وقفه ای ۶ ساعته کردند.