عملکرد قوه قضاییه بارقه امید را در دل آحاد مردم ایجاد کرده است
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: آمدن آیتالله رئیسی به قوه قضاییه، بارقه امید در دل آحاد مختلف مردم ایجاد کرده است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: آمدن آیتالله رئیسی به قوه قضاییه، بارقه امید در دل آحاد مختلف مردم ایجاد کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، آیتالله مصطفی علما امروز در جلسه شورای اداری استان که با حضور آیتالله رییسی رییس قوه قضاییه در سالن شهدای دولت برگزار شد ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید سلیمانی،اظهار داشت: آیتالله رئیسی از بدو جوانی در متن انقلاب و قوه قضاییه بوده است و در هر دو زمینه تسلط کامل دارند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: افزود: آمدن آیتالله رئیسی به قوه قضاییه، بارقه امید در دل آحاد مختلف مردم ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: همه ما باید امید را در دل مردم ایجاد کنیم، با قضایای که در دولتهای قبلی و اکنون بوجود آمده متاسفانه مردم و جوانان ناامید شده است که با آمدن آیتالله رئیسی امید تا حدودی به مردم برگشته است.
ماموستا قادری نیز در ادامه جلسه شورای اداری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ۱۰ هزار شهید کرمانشاه، خاطرنشان کرد: آیتالله رییسی امید را به مردم برگردانده است و دشمنان را به سکوت وادار کرده است، در طول انقلاب مردم کرمانشاه بسیار خوش درخشیدند، این استان با وجود اقوام و مذاهب مختلف توانسته است امنیت را بوجود آورد و به دشمنان اجازه ورود نخواهند داد.
انتهای پیام/پ/خ