سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بانک‌‌ها در حمایت از بخش خصوصی پیشگام شوند

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 05 فروردین 1398 - 03:02
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: باید از ظرفیت‌های منطقه برای رونق تولید در کشور استفاده شود.
اساسي،رونق،كشور،توليد

صدیف بدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: باید از ظرفیت‌های منطقه برای رونق تولید در کشور در بخش‌های مختلف و در این زمینه نیاز است اقدامات لازم و اساسی مبنای کار قرار گیرد.
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس گفت: رونق تولید و اشتغال و اقتصاد کشور امری اساسی است و در حال حاضر کشور با مشکلات اساسی روبه‌رو است و در این زمینه اقدامات جهادی و عملی اولویت اساسی است و باید هر کسی در حوزه پیشرفت گام بردارد تا ظرفیت‌های داخلی کشور توسعه یابد.
بدری تصریح کرد: تحول عظیمی در رونق تولید به وجود می‌آید به شرطی که در این زمینه بانک‌ها اقدامات و راهکارهای اساسی انجام دهند.
وی ظرفیت بخش خصوصی را در رونق تولید مهم برشمرد و گفت: باید با حمایت بخش خصوصی رونق اساسی در کشور اتفاق افتد.
انتهای پیام/ ز