سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقابله ارتش سودان با حملات نیروهای اتیوپی

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 17 دی 1399 - 13:33
ارتش سودان دو حمله نیروها و شبه نظامیان اتیوپی را در مناطق مرزی ناکام گذاشت.
سودان،نيروهاي،اتيوپي،حمله،مرزي

ارتش سودان دو حمله نیروها و شبه نظامیان اتیوپی را در مناطق مرزی ناکام گذاشت.
به گزارش ایسنا، به نقل از "سودان تریبون"، منابع نظامی موثق گفتند، نیروهای چترباز و نیروهای سرویس اطلاعات سودان با حمله نیروهای اتیوپی مجهز به سلاح سنگین در منطقه مرزی الفشقه مجاور اقلیم تیگرای مقابله کرده و یکی از نیروهای اتیوپی را به اسارت درآوردند.
منابع نظامی مذکور افزودند، همزمان با حمله در الفشقه، نیروهای ذخیره سودان با یک حمله دیگر در منطقه مرزی العلاو مقابله کردند.
این درگیری پس از آن رخ داد که شبه نظامیان مسلح به داخل اراضی سودان نفوذ کردند تا تراکتور آبیاری قطره ای را غارت کنند.
ارتش سودان همچنین زمین های کشاورزی را که نیروها و شبه نظامیان اتیوپی طی ۲۶ سال گذشته به زور سلاح تصاحب کرده بودند، پس گرفت.
انتهای پیام