خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش تحرکات نظامی ترکیه در ادلب

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 17 دی 1399 - 13:01
منابع سوری از افزایش تحرکات نظامی ترکیه در منطقه کاهش تنش در شمال غرب سوریه و انتقال تجهیزات گسترده به این مناطق در دوره اخیر جهت ممانعت از عملیات نظامی ارتش سوریه خبر دادند.
سوريه،تركيه،نظامي،حومه،ارتش،شمال

منابع سوری از افزایش تحرکات نظامی ترکیه در منطقه کاهش تنش در شمال غرب سوریه و انتقال تجهیزات گسترده به این مناطق در دوره اخیر جهت ممانعت از عملیات نظامی ارتش سوریه خبر دادند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، نیروهای ترکیه به تحرکات گسترده خود در منطقه کاهش تنش در شمال غرب سوریه از شمال و شرق لاذقیه گرفته تا حومه شمال غربی حلب و حومه حماة و ادلب ادامه می‌دهند.
نیروهای ترکیه درحالی که از پست‌های دیده بانی در منطقه کاهش تنش که توسط ارتش سوریه محاصره شده‌اند، عقب‌نشینی می‌کنند، به شکل گسترده در پایگاه‌های جدید مستقر می‌شوند.
این نیروها بیشتر در جبل الزاویه در حومه جنوبی ادلب مستقر هستند.
ترکیه همچنان به ارسال تجهیزات و مواد لجستیکی و سربازان به ادلب ادامه می‌دهد.
درحال حاضر بیش از ۱۲ هزار سرباز ترکیه و بیش از ۸ هزار خودروی نظامی در ۶۴ مرکز در ادلب به ویژه در حومه جنوبی آن و مناطق مشخص در حماة مستقر هستند.
منابع می‌گویند افزایش تحرکات نظامی ترکیه در سه ماه گذشته برای ممانعت از عملیات نظامی گسترده ارتش سوریه در ادلب، آخرین مقر شورشیان است.
به گفته دیده بان حقوق بشر سوریه، ارتش سوریه به حملات خود علیه تروریست‌ها در محورهای جبل الزاویه ادامه می‌دهد.
انتهای پیام