خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آبگیری ۵۸ درصدی سد سفیدرود

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 17 دی 1399 - 11:42
مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان گفت: بیش از نیمی از گنجایش سد سفیدرود تاکنون آبگیری شده است.
آب،انهار،سد،خرمي،آبگيري

ایسنا/گیلان مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان گفت: بیش از نیمی از گنجایش سد سفیدرود تاکنون آبگیری شده است.
وحید خرمی در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به بارندگی که داشتیم، حجم ذخیر پشت سدسفیدرود به ۶۰۴ میلیون متر مکعب رسیده است و این میزان معادل۵۸ درصد حجم پشت این سد مخزنی است.
وی افزود: شرایط کنونی آبگیری سدسفیدرود برای این موقع از سال شرایط مثبتی است و اگر با این سرعت ادامه یابد، اسفندماه سال جاری رهاسازی آب را خواهیم داشت.
خرمی در خصوص مدیریت مصرف آب کشاورزی، تصریح کرد: یکی از راه‌های مهم برای مدیریت در مصرف آب، لایه‌روبی انهار است و امسال نیز طبق کار هرساله انجام آن را در برنامه داریم.
وی افزود: لایه‌روبی انهار هرساله نزدیک فصل کشاورزی انجام می‌شود تا بیشترین اثر را داشته باشد و پیش‌بینی می‌شود، امسال ۵۰۰ کیلومتر لایه‌روبی انهار در استان انجام شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان گفت: همچنین ۴۰۰ ایستگاه پمپاژ و ۳۰۰ حلقه چاه نیز راه‌ندازی خواهد شد تا سال زراعی را به خوبی پشت سر بگذاریم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر دبی وروردی آب ۵۸ مترمکعب و خروجی آب در این سد ۵ متر مکعب است.
انتهای پیام