خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش شمار قربانیان کرونایی کهگیلویه و بویراحمد به ۴۱۰ نفر

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 16 دی 1399 - 22:33
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کرونایی استان به ۴۱۰ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته در کهگیلویه و بویراحمد یک بیمار مبتلا به کرونا ویروس متاسفانه جان خود را از دست داد.
بيماري،كرونا،بويراحمد،بيمار،كهگيلويه،ياسوج،علوم،پزشكي

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزایش شمار قربانیان کرونایی استان به ۴۱۰ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته در کهگیلویه و بویراحمد یک بیمار مبتلا به کرونا ویروس متاسفانه جان خود را از دست داد.
دکتر پرویز یزدان‌پناه افزود: هم اکنون ۱۵۶ بیمار مشکوک و قطعی کرونایی در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۵۴ بیمار کرونایی قطعی بوده و ۱۷ بیمار در بخش های ویژه تحت درمان هستند.
وی اظهار کرد: امروز نیز جواب ۳۸۸ نمونه را از آزمایشگاه دریافت نمودیم که ۲۵ درصد موارد مثبت و بیشترین موارد در بویراحمد، کهگیلویه، گچساران و چرام بود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ادامه داد: از مجموع مبتلایان به کرونا ویروس در کهگیلویه و بویراحمد ۲۱۶۴۰ نفر بهبود یافته گزارش شده است.
یزدان پناه تصریح کرد: با همکاری خوب مردم و صورت پذیرفتن اقدامات و تمهیدات مناسب، شیب بیماری به صورت نزولی است و اگر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سطح جامعه انجام شود ان شاءالله شرایط پایداری برای کنترل بیماری در سطح استان بوجود می آید.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ وی از مردم خواست کسانی که نشانه های بیماری کرونا و یا هرنوع بیماری ویروسی دیگر را دارند به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کنند تا تست تشخیصی کرونا برای آنها انجام شود.
همچنین بیمارانی که در قرنطینه هستند لازم است تا پایان دوره مشخص شده از مرکز قرنطینه خارج نشوند تا بیماری در سطح جامعه منتشر نشود.
انتهای پیام