خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلیس فتا: شهروندان از بانک ها رمز یکبار مصرف بگیرند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 04 فروردین 1398 - 20:01
سرهنگ کاظمی گفت: شهروندان از بانک رمز دوم یکبار مصرف بانکی مطالبه کنند.
بانكي،شهروندان،رمز،حفظ،سرهنگ،كاظمي

در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
سرهنگ تورج کاظمی رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص مقابله با جرایم و تهدید‌های سایبری از سوی شهروندان، اظهار کرد: مهمترین مسئله این است که خواه یا ناخواه خرید اینترنتی توسط شهروندان صورت می‌گیرد و ناخواسته شهروندان در دام صفحات جعلی درگاه‌های بانکی قرار می‌گیرند.
وی افزود: افراد از سایت‌های غیر رسمی و بدون اطلاع و شناسایی قبلی خرید‌ اینترنتی انجام ندهند چرا که انجام این موضوع بزرگترین کمک به خود کاربران است که در جهت حفظ حریم خصوصی و حفظ حقوق قانونی خود و حفظ حساب‌های بانکی خود گام خواهند برداشت.
سرهنگ کاظمی تصریح کرد: شهروندان به صورت متوالی رمز دوم بانکی خود را هر چند وقت یکبار تغییر دهند تا اگر به دام کلاهبرداران افتادند با تغییر رمز دوم بانکی از سوءاستفاده مجرمان سایبری جلوگیری کنند.
رئیس پلیس فتا تهران بزرگ خاطرنشان کرد: تمام شهروندان از بانک‌ها و شعب حساب‌های بانکی خود، رمز دوم یکبار مصرف بانکی را مطالبه کنند.
انتهای پیام/