خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«اعظم کاظمی» مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری یزد شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 16 دی 1399 - 16:18
یزدـ اعظم کاظمی با حکم استاندار یزد به عنوان مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری یزد منصوب شد.
امور،فرهنگي،استانداري،يزد

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، استاندار یزد با صدور حکمی، اعظم کاظمی را به سمت مدیرکلی امور بانوان و خانواده استانداری یزد منصوب کرد.
کاظمی پیش از این ریاست گروه اجتماعی، فرهنگی و سازمان‌های مردم نهاد دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مسئولیت دبیرخانه هیئت نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد، معاونت مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مشاور و رئیس دفتر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار و … را بر عهده داشته است.
فاطمه دانش یزدی نیز که پیش از این به عنوان مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری یزد فعالیت می کرد، به عنوان مشاور امور گردشگری و میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یزد منصوب شد.