رزن ظرفیتهای خوبی برای اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی دارد
فرماندار شهرستان رزن اعلام کرد: پیش بینی می کنیم طرح توسعه مشاغل خانگی در شهرستان رزن به علت اینکه ظرفیت های خوبی در راستای اجرای این طرح دارد، به طور کامل اجرا شود.

ایسنا/همدان فرماندار شهرستان رزن اعلام کرد: پیش بینی می کنیم طرح توسعه مشاغل خانگی در شهرستان رزن به علت اینکه ظرفیت های خوبی در راستای اجرای این طرح دارد، به طور کامل اجرا شود.
سیدرضا سلامتی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه فاز مختلف در این شهرستان اجرا می شود، افزود: فاز نخستین نیازسنجی، فاز دوم آموزش و فاز سوم اتصال به بازار کار است.
وی با بیان اینکه در فاز نخست از ۲۱۰۰ نفر سهمیه در کل استان همدان ۳۰۰ نفر به شهرستان رزن اختصاص داده شده است، اظهار کرد: هم اکنون این طرح در ۱۰ رشته در حال اجراست و در فاز دوم به رشته های پیش بینی شده آموزش داده می شود.
فرماندار شهرستان رزن خاطرنشان کرد: در فاز سوم که مهمترین فاز است، مشاغل به بازار کار اتصال داده می شوند و افراد در شغل خانگی که هستند، بازار فروش پیدا می کنند و صنایع دستی خود را به فروش میرسانند.
وی یادآور شد: در این طرح متقاضیان می توانند در رشته های قالیبافی، خیاطی، میناکاری، ویراستاری، بافنده تابلو فرش، انیماتوری و برنامه نویسی، ویرایشگر متون و مترجم ثبت نام کنند.
وی با بیان اینکه در شهرستان رزن ظرفیت های خوبی در راستای اجرای این طرح وجود دارد که پیش بینی می کنیم این طرح به طور کامل در شهرستان اجرا شود، گفت: ثبت نام به دو صورت ازطریق سامانه www.inhb.ir و به صورت حضوری و مراجعه به جهاددانشگاهی استان همدان انجام می شود.
انتهای پیام