خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسیر حرکت دانشجویان مکتب شهید سلیمانی باشد/ تغییر نام واحد تهران مرکز به نام حاج قاسم

فارس | سیاسی | سه شنبه، 16 دی 1399 - 11:42
رئیس دانشگاه آزاد استان تهران با بیان اینکه تفکر، مکتب و راه حاج قاسم سلیمانی باید مسیر حرکت دانشجویان باشد، گفت: امروز مردم از سفره ای که شهدا جان خود را فدا کردند استفاده می کنند.
هويت،سليماني،قاسم،حاج،دانشگاه،دانشگاهي،آزاد،امام،تهران،آقامي ...

رئیس دانشگاه آزاد استان تهران با بیان اینکه تفکر، مکتب و راه حاج قاسم سلیمانی باید مسیر حرکت دانشجویان باشد، گفت: امروز مردم از سفره ای که شهدا جان خود را فدا کردند استفاده می کنند.
به گزارش خبرنگار حوزه تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس، سیدمحمودرضا آقامیری رئیس دانشگاه آزاد استان تهران صبح امروز در مراسم "یادواره مرد میدان" که به مناسبت اولین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مجتمع دانشگاهی ولایت دانشگاه آزاد واحد تهران مرکز برگزار شد، گفت: تاریخ هویت ساز است و گذر زمان است که هویت را می سازد.
در این بستر است که ما خود را مسلمان و ایرانی می خوانیم.
مقام معظم رهبری می فرمایند: مجموعه رفتارهای یک ملت انقلابی و مومن است که جز فرهنگ ما محسوب می شود.
وی افزود: امام نقش باز گرداندن هویت مسلمانان را بر عهده گرفت و حاج قاسم سلیمانی به عنوان یار امام، هویت جامعه ما را ترمیم کرد.
امروز اگر ما از تولید ۴۸۵ هزار مقاله به چند میلیون رسیده ایم یا در حوزه های مختلف صاحب جایگاه هستیم مربوط به تغییر هویت است.
آقامیری تصریح کرد: فارغ التحصیلان دانشگاه های ما جز دانشمندان برتر و شناخته شده در دنیا هستند.
از طرفی اگر امروز نزدیک به ۲۵ المپیاد در سطح دانش آموزی برگزار می شود و نزدیک به ۷۰ درصد نفرات برتر در المپیادهای جهان مربوط به کشور ایران است که همه اینها به هویت ما بر می گردد.
وی ادامه داد: در طول تاریخ جوانان ما نشان دادند برای اقتدار اسلام نیاز باشد در سوریه و عراق هم با داعش مبارزه می کنند.
در واقع جوانان ما و حاج قاسم سلیمانی ها شهید شدند تا ما در آرامش زندگی کنیم.
قهرمان کسی بود که بدون هیچ گونه چشم داشتی شهید شد تا آرامش را به مردم بدهد.
آقامیری اضافه کرد: آیا بعد از شهادت امام حسین (ع) حادثه کربلا تمام شد؟
به نظر من بعد از شهادت امام حسین (ع) ابعاد مختلف حادثه کربلا نمایان شد و نقش حضرت زینب باعث ماندگاری این حادثه شد.
درباره همه شهدا همینطور است.
وی ادامه داد: امروز مجتمع دانشگاهی واحد تهران مرکز دانشگاه آزاد به نام مجتمع دانشگاهی حاج قاسم سلیمانی تغییر نام می‌دهد.
انتهای پیام/