خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمادگی آموزش و پرورش برای اسکان مسافران نوروزی در غرب و جنوب کشور

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 04 فروردین 1398 - 16:50
نعمت الهی با اشاره به تمهیدات آموزش و پرورش برای مناطق سیل‌زده از آمادگی اسکان مسافران در غرب و جنوب کشور خبر داد.
پرورش،آموزش،فرهنگيان،اسكان،وزير،نوروزي،مسافران

قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛
به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، امیرعلی نعمت‌الهی قائم‌مقام وزیر آموزش و پرورش در حاشیه بازدید از مراکز اقامتی فرهنگیان ضمن تاکید بر ضرورت حفظ شان و منزلت فرهنگیان و خانواده‌های دانش‌آموزان اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی بارش‌های سیل‌آسا در استان‌های جنوبی و غربی حسب دستور وزیر آموزش و پرورش تمامی امکانات این وزارتخانه که از استاندارد لازم برای اسکان برخوردار باشد در اختیار تمامی مسافران و به ویژه فرهنگیان قرار می‌گیرد.
وی افزود: در‌های مدارس، اقامتگاه‌ها، نمازخانه‌ها، اماکن و سالن‌ها به روی مردم باز می‌شود و از مسافران می‌خواهیم به جای چادر زدن در اماکن عمومی، خیابان‌ها و غیره به محل‌هایی که آموزش و پرورش در نظر گرفته مراجعه کنند.
نعمت‌الهی با اشاره به دستور وزیر آموزش و پرورش گفت: تمامی امکانات در استان‌های سیل‌زده در اختیار ستاد بحران قرار گرفته است و مقام عالی وزارت نیز به زودی با حضور در منطقه از نزدیک در جریان اقدامات انجام شده قرار می‌گیرد.
آخرین جزئیات از اسکان نوروزی فرهنگیان
قائم مقام وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره اسکان نوروزی فرهنگیان تاکنون بیان کرد: بیشترین پذیرش را تا امروز استان‌های اصفهان، فارس و خراسان رضوی داشته‌اند و کمترین پذیرش نیز در استان‌های البرز و خراسان شمالی بوده است.
براساس گزارش ها پذیرش مسافران نوروزی در مراکز اسکان فرهنگیان سراسرکشور تا پایان روز شنبه سوم فروردین ماه ۹۸، ۳ میلیون ۸۵۵ هزار و ۴۹۳ نفر روز بوده است؛ تا کنون یک میلیون ۳۹۳ هزار و ۹۵۰ نفر در قالب ۳۸۷ هزار و ۱۹۹ خانوار دراین مراکز اسکان یافته اند.
انتهای پیام/