خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاروان لجستیک آمریکا در صلاح الدین هدف قرار گرفت

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 16 دی 1399 - 02:03
یک رسانه نزدیک به گروه های مقاومت عراق از هدف قرار دادن کاروان لجستیک نظامیان آمریکا در استان صلاح الدین خبر داد.
لجستيك،كاروان،استان

به گزارش خبرگزاری مهر، یک رسانه نزدیک به گروه‌های مقاومت عراق از هدف قرار دادن یک کاروان لجستیک نظامیان آمریکا در استان صلاح‌الدین خبر داد.
کانال تلگرامی «صابرین‌نیوز» بامداد سه‌شنبه گزارش داد که کاروان لجستیک نظامیان آمریکا در «دجیل»، واقع در استان «صلاح‌الدین» عراق هدف حمله قرار گرفته و گروه «قاصم الجبارین» مسئولیت آن را برعهده گرفته است.
این در حالی است که برخی منابع خبری عراقی هم از انفجار بمب در مسیر یک کاروان پشتیبانی لجستیک ائتلاف بین المللی در استان صلاح الدین این کشور خبر داده بودند.