خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرحوم آیت الله مصباح یزدی از آبروی خود در راه خداوند گذشت

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | دوشنبه، 15 دی 1399 - 22:12
قم- استاد برجسته اخلاق با اشاره به تلاش برخی رسانه‌ها برای تخریب و گستاخی به آیت الله مصباح یزدی در سالیان متمادی گفت: ایشان از آبروی خویش در راه خداوند گذاشتند و ما به شفاعتشان امیدواریم.
خدا،الله،آبرو،آيت،جاودان،رحمت،في،بالاتر

به‌گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله جاودان در پی رحلت حضرت آیت الله مصباح رضوان الله علیه پیامی را در تجلیل و تعظیم این عالم ربانی و مجاهد انقلابی صادر کردند.
متن این پیام به شرح زیر است:
بسم‌الله الرحمن الرحیم
«اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شیء»
در روایتی آمده است که «فوق کل ذی برّ برٌّ حتی یقتل الرّجل فی سبیل‌اللَّه» برتر و بالاتر از هر کار خیری، کار خیر دیگری وجود دارد، اما بالاتر از اینکه مرد در راه خدا کشته شود، کار خیر دیگری وجود ندارد.
این ارزش مجاهدانِ در راهِ خداست که جانشان را سودای رضای خدا می‌کنند، اما ارزشمندتر از جان، اعتبار و آبرو است و یکی از بزرگان گفته بود که انسان آبرو را بجز برای ریختن در راه خدا برای چه می‌خواهد؟
مرحوم آیت الله مصباح‌یزدی علاوه بر جان‌فشانی‌های همه جانبه، از ارزشمندترین سرمایه‌ی خویش که آبرو و اعتبار بود، در راه خدا گذشتند و نه یک روز و دو روز و نه یکسال و دو سال.
اگر به یاد داشته باشید در روزگاری که ندای آزادی در کشور ما به هفت آسمان می‌رسید، اغلب صاحبان رسانه نیروهایشان را وقف تخریب ایشان کرده بودند و هر نوع ناسزایی را نثار ایشان می‌کردند و هر تهمتی را بر ایشان روا می‌داشتند و دشمن نه جوانمرد است، نه انصاف می‌شناسد و نه حد و مرزی نگه می‌دارد.
ایشان با دستاوردِ این گذشتِ بزرگ، به دیدار رحمت خدا رفت و ما ایشان را آن‌قدری بزرگ میدانیم که به شفاعتشان امیدواریم.
خداوند ایشان را در رحمت خویش غرقه بفرماید.
آمین
محمدعلی جاودان