خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جعجع: حزب القوات دیگر سلاح به دست نمی‌گیرد

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 15 دی 1399 - 17:01
رئیس حزب القوات اللبنانیه لبنان در سخنانی برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام را تنها راه حل بحران سیاسی و اقتصادی کشورش خواند.
لبنان،برگزاري،انتخابات،زودهنگام

رئیس حزب القوات اللبنانیه لبنان در سخنانی برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام را تنها راه حل بحران سیاسی و اقتصادی کشورش خواند.
به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه الجمهوریه، سمیر جعجع، رئیس حزب القوات اللبنانیه در سخنانی گفت که حزبش هیچ‌گاه سلاح به دست نخواهد گرفت مگر اینکه ارتش و نیروهای امنیت داخلی لبنان فروبپاشند.
وی همچنین مدعی شد: هم‌پیمانی میان حزب میشل عون، رئیس جمهوری لبنان و حزب‌الله کشور را به اینجا کشانده است و تنها راه حل آن برگزاری زودهنگام انتخابات پارلمانی و تغییر اکثریت نمایندگان است.
جعجع در ادامه گفت که آرزوی نهایی‌اش این است که فراکسیون‌های پارلمان برای برگزاری انتخابات زودهنگام استعفا بکنند.
وی پیشتر نیز در سخنانی گفته بود که امیدی به طبقه سیاسی حاکم لبنان وجود ندارد و تنها راه برای حل بحران‌های مختلف لبنان برگزاری انتخابات زودهنگامی است که به برکناری طبقه حاکم منجر شود.
انتهای پیام