دولت گام عملی برای رونق تولید بردارد/ لزوم تغییر نگرش مردم و سازمان بازرسی به تولید
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه باید این نگرش که دولت به من کمک کند تا زندگی کنم را تغییر دهیم، افزود: اینکه دولت اشتغال ایجاد کند موضوع صحیحی نیست اما باید مردم خود با تلاش و کار و خلاقیت درآمدهایشان را افزایش داده و دولت و حاکمیت زمینههای لازم برای اجرای این کارها را تسهیل کند.<br/><br/>

عضو کمیسیون اصل 90 مجلس با بیان اینکه باید این نگرش که دولت به من کمک کند تا زندگی کنم را تغییر دهیم، افزود: اینکه دولت اشتغال ایجاد کند موضوع صحیحی نیست اما باید مردم خود با تلاش و کار و خلاقیت درآمدهایشان را افزایش داده و دولت و حاکمیت زمینههای لازم برای اجرای این کارها را تسهیل کند.
دولت گام عملی برای رونق تولید بردارد/ لزوم تغییر نگرش مردم و سازمان بازرسی به تولید
فردین فرمند عضو کمیسیون اصل 90 مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی فارس، با اشاره به نامگذاری سال 98 از سوی مقام معظم رهبری به نام سال رونق تولید، گفت: این سیاست نامگذاری سالها از سوی نظام مقدس جمهوری اسلامی بسیار خوب بوده و بر اساس برنامهریزی ویژهای صورت میگیرد ضمن اینکه مقام معظم رهبری با نامگذاری سالها خطدهی و جهتدهی خاصی به اقدامات کشور میدهند.
وی افزود: امیدوارم که مسئولین دولتی معنا و پیام این نامگذاری این سالها فرا گرفته و بدانند که تمامی این نامگذاریها بر اساس رعایت اقتصاد مقاومتی بوده است و قدمهای عملی برداشته تا بتوانیم با راه افتادن تولید و رونق آن چرخ کشور را بهتر بگردانیم.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس تصریح کرد: باید در ابتدا نگرش خود را نسبت به تولید تغییر دهیم و رسانهها باید کاری کنند که ذهنیت مردم مبنی بر اینکه ما کشوری پولدار بوده و نفت داریم را تغییر دهند و تلاش کنیم تا با کار بیشتر و مدیریت لازم نباید به منابع خدادادی دستدرازی کرد و کمبودهایمان را از این طریق رفع کنیم.
فرمند گفت: کشور ژاپن که در جنگ جهانی دوم از بین رفت و با آنکه مساحت زیادی در بخش کشاورزی در اختیار نداشته و 120 میلیون جمعیت دارند اقتصاد خود را بسیار توانمند کرده و نیازهای خود را از درون کشورشان تأمین میکنند.
وی با بیان اینکه باید این نگرش که دولت به من کمک کند تا زندگی کنم را تغییر دهیم، افزود: اینکه دولت اشتغال ایجاد کند موضوع صحیحی نیست اما باید مردم خود با تلاش و کار و خلاقیت درآمدهایشان را افزایش داده و دولت و حاکمیت زمینههای لازم برای اجرای این کارها را تسهیل کند.
فرمند اظهار داشت: رونق تولید باید به سمتی برود که مردم مرتب به دنبال اشتغال در مراکز دولتی نگردند این در حالی است که کشور ژاپن با 120 میلیون نفر جمعیت فقط 500 هزار کارمند داشته ولی ایران با 80 میلیون نفر جمعیت 2.5 میلیون کارمند دارد.
وی افزود: متأسفانه در 30 سال اخیر نگرش مردم به سمت شغل کارمندی بوده است که این امر با تولید منافات دارد.
وی با بیان اینکه باید راههای رونق تولید را بررسی کرده و موانع را رفع کنیم،گفت: پس از تعطیلات نوروزی دولت و مجلس باید در جلسات مستمر با اقدامات قاطع این موانع را مرتفع کرده و جهش جدی به تولید کشور دهند.
وی با اشاره به قرائت گزارش تفریغ بودجه سال 96 در مجلس شورای اسلامی گفت: 20 هزار میلیارد تومان منابع برای اشتغالزایی در آن سال در لایحه بودجه در نظر گرفته شده بود که فقط 250 میلیارد تومان از آن تخصیص پیدا کرد این در حالی است که این موضوع نشاندهنده مشکلات موجود در بدنه بانکی است.
وی گفت: وقتی به بانکها فشار میآوریم که باید این کار را بکنند آنها با عدم اجرای درخواست ما برای افزایش سودشان به سمت بنگاهداری پیش میروند.
لذا باید تلاش کنیم تا از تکلیف جدید به بانکها به آنها فشار نیاورده و منابع آنها را به سمت تولید بیشتر و حمایت از کارخانجات و کارگاهها سوق دهیم.
به گزارش خبرگزاری فارس، مخاطبان گرامی با ثبت سوژهای در بخش «فارس من» با عنوان «رونق تولید در شرکت داروگر و تولی پرس» خواستار پیگیری این موضوع شدند.
انتهای پیام/