خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاوش در «تروریسم دولتی»

ایسنا | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 15 دی 1399 - 13:41
ویژه برنامه «تروریسم دولتی» به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در دفتر نمایندگی صداوسیما در سارایوو تولید و آماده پخش شد.
ترور،دولتي،تروريسم،سياسي،سارايوو،سليماني،سردار،ناصري،صداوسيما

ویژه برنامه «تروریسم دولتی» به مناسبت اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در دفتر نمایندگی صداوسیما در سارایوو تولید و آماده پخش شد.
به گزارش ایسنا، بهروز ناصری، رئیس دفتر نمایندگی سازمان صداوسیما در سارایوو در توضیح «تروریسم دولتی» گفت: این برنامه ضمن کاوش در تروریسم دولتی، نقبی به گذشته می زند؛ چراکه دوران معاصر با ترور شاهزاده اتریشی در سارایوو و با جنگ جهانی اول آغاز می شود.
دورانی که در آن ترور نقش مهم بازدارنده ای در تحولات سیاسی جهان بازی می کند.
وی ادامه داد: کشورهای غربی به دفعات از این شیوه برای کشتن رهبران سیاسی، نظامی و فکری استفاده کرده اند.
در ۵۰ سال گذشته نزدیک به ۵۰ شخصیت سیاسی و فکری در افریقا از جمله پاتریس لومومبا به روش های مختلف ترور شده اند.
در آمریکای لاتین سایه ترور دولتی حکومت های نظامی شیلی، برزیل، آرژانتین و سایر کشورها دهه های متمادی جان صدها هزار انسان را گرفت.
در خاورمیانه از زمان ترورهای رهبران مشروطیت ایران تا ترور دانشمندان هسته ای و به ویژه ترور سردار سلیمانی، ترور ابزار مهم قدرت های غربی در به بن بست کشانیدن تحولات سیاسی و تداوم نظام سلطه و استعمار است.
ناصری در پایان گفت: در مستند تروریسم دولتی کارشناسان و روزنامه نگاران و کارشناسان موسسه مطالعات ژئواستراتژی منطقه بالکان از شخصیت و تاثیر گذاری سردار سلیمانی در کشورهای محور مقاومت و جهان سخن می گویند.
انتهای پیام