خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ائتلاف سعودی در تلاش است تا آبرومندانه از یمن خارج شود

فارس | بین‌الملل | یکشنبه، 04 فروردین 1398 - 15:10
سخنگوی دولت «نجات ملی» یمن تأکید کرد که ائتلاف سعودی اعمال فشار بر جبهه‌های مختلف به منظور خروج آبرومندانه از یمن را تشدید کرده است.
يمن،الشامي،ائتلاف،سعودي،نجات،سخنگوي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ضیف‌الله الشامی»، سخنگوی دولت نجات ملی یمن، گفت که تجاوزات جنایتکارانه ائتلاف سعودی هیچ فرقی بین پایگاه نظامی و مدنی قائل نیست.
الشامی در مصاحبه با شبکه المیادین افزود که دشمن در حال فروپاشی است و ارتش یمن از توانمندی بالایی برخوردار است.
سخنگوی دولت «نجات ملی» همچنین اظهار داشت که نبرد با ائتلاف متجاوز سعودی در حال اتمام است چرا که گزینه‌های این ائتلاف به پایان رسیده است.
الشامی تصریح کرد: «ائتلاف سعودی اعمال فشار بر جبهه‌های مختلف برای خروج آبرومندانه از نبرد را تشدید کرده است».
وی اشاره کرد که سفر دوره‌ای وزرای خارجه آمریکا و انگلیس در منطقه نیز تأکیدی بر استمرار حمایت از متحدانشان است.
الشامی در ادامه گفت که روسیه برای حفظ روابط خود با تمامی طرف‌های درگیر در یمن تلاش می‌کند اما در عین حال از پاره‌ای جنایت‌ها نیز چشم‌پوشی می‌کند.
سخنگوی دولت نجات ملی یمن همچنین یادآور شد که در حال حاضر اقداماتی برای جلب عناصر القاعده و داعش و اعطای مناصبی به آنها در یمن با وجود تحت تعقیب بودن این افراد، در جریان است.
انتهای پیام/