خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عضو پارلمان عراق: ابومهدی پیش بینی کرده بود توسط آمریکایی‌ها شهید می‌شود

فارس | برگزیده، بین‌الملل | دوشنبه، 15 دی 1399 - 04:02
رئیس فراکسیون السند الوطنی در پارلمان عراق گفت که شهید ابومهدی المهندس شهادتش توسط آمریکایی‌ها را از قبل پیش بینی کرده بود.
عراق،پارلمان،الشعبي،عضو،آمريكايي

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، عضو پارلمان عراق گفت که شهید ابومهدی المهندس قبل از شهادتش پیش بینی کرده بود که هدف یک حمله آمریکایی قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری دولتی عراق(واع)، «احمد الاسدی» رئیس فراکسیون «السند الوطنی» در پارلمان عراق شهید ابومهدی المهندس را ترسیم کننده برنامه و خط ملی الحشد الشعبی توصیف کرد و گفت که الحشد الشعبی و گروه‌های مقاومت از ضایعه شهادت المهندس بسیار متاثر شدند.
الاسدی افزود: ابومهدی قبل از شهادتش پیش‌بینی کرده بود که هدف یک حمله آمریکایی قرار گیرد.
عضو پارلمان عراق با تاکید بر اینکه بر اساس توافق سال ۲۰۰۸ همه نیروهای آمریکایی می‌بایست از عراق عقب نشینی کنند، گفت: عراق سال ۲۰۱۴ هم از ائتلاف بین المللی خواست برای مدت محدودی در عراق مداخله کند.
وی در عین حال گفت: الحشد الشعبی یک نهاد ملی است و نیاز به یک ساماندهی بزرگ دارد، اما با الحاق آن به وزارت دفاع مخالفیم.
این عضو پارلمان عراق همچنین گفت که در قضیه تحقیقات مربوط به ترور شهیدان سلیمانی و المهندس دو کمیته عراقی و یک کمیته ایرانی وجود دارد.
انتهای پیام/م