خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار 10 وزیر دفاع اسبق آمریکا در زمینه مداخله ارتش در تعیین نتیجه انتخابات

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 15 دی 1399 - 02:56
10 نفر از وزرای دفاع پیشین آمریکا در ارتباط با هرگونه مداخله ارتش در تعیین نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در این کشور هشدار دادند.
انتخابات،آمريكا،ارتش،نتيجه،انتخاباتي،پيشين،بيانيه،دفاع،اساسي ...

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، در ادامه تنشهای انتخاباتی در آمریکا، 10 وزیر دفاع پیشین این کشور با انتشار یک بیانیه مشترک نسبت به استفاده از ارتش برای مداخله در مسائل انتخاباتی هشدار دادند.
براساس گزارش الجزیره، وزرای دفاع پیشین آمریکا در بیانیه خود با بیان اینکه زمان اعتراض به نتیجه انتخابات دیگر تمام شده است تاکید کردند، مشارکت ارتش در اختلافات انتخاباتی نقض قانون اساسی است و هیچ نقشی برای ارتش در تعیین نتیجه انتخابات در قانون اساسی وجود ندارد.
براساس گزارش روزنامه واشنگتن پست، اشتون کارتر، دیک چنی، ویلیام کوهن، مارک اسپر، رابرت گیتس، چاک هیگل، جیمز متیس، لئون پانتا، ویلیام پری و دونالد رامسفلد از امضا کنندگان این بیانیه هستند.
در این بیانیه آمده است، ما دیدگاه مشترکی درباره تعهدات نیروهای مسلح ایالات متحده و وزارت دفاع داریم.
همه ما قسم خوردیم که از قانون اساسی آمریکا در برابر دشمنان داخلی و خارجی دفاع و از آن محافظت کنیم.
ما برای یک شخص یا یک حزب قسم نخوردیم.
«مایکل فلین» مشاور امنیت ملی پیشین «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا گفت، باید با استقرار ارتش انتخابات ریاست جمهوری را دوباره برگزار کرد.
شبکه سی‌ان‌ان اخیرا گزارش داده بود، «ترامپ در جلسه‌ای با تعدادی از مشاوران و متحدان خود، مسئله اعلام حکومت نظامی برای تغییر نتیجه انتخابات را به بحث گذاشته است».
همچنین مایکل فلین، مشاور امنیت ملی پیشین رئیس جمهور آمریکا گفته بود باید با استقرار ارتش انتخابات ریاست جمهوری را دوباره برگزار کرد.
فلین در مصاحبه با رسانه راست‌گرای افراطی «نیوز مکس» گفته بود: «امکان ندارد که بتوانیم [با این نتیجه انتخابات] به عنوان یک ملت پیشرفت کنیم.
[ترامپ] باید فوراً دستور دهد تمام این ماشین‌های [رأی‌گیری] را مصادره کنند.
اگر او (ترامپ) بخواهد، می‌تواند در ایالت‌های چرخشی از توانایی‌های نظامی استفاده کند و آن‌ها را در این ایالات مستقر کرده و به طور اساسی انتخابات را در هر یک از آن‌ها مجدداً برگزار کند».
ایده استقرار ارتش برای تغییر نتیجه انتخابات حتی از سوی جمهوریخواهان تندرو مثل جان بولتون شدیدا مورد انتقاد قرار گرفته است.
در حالیکه به جلسه کنگره آمریکا برای تایید نتیجه آرای الکترال انتخابات ریاست جمهوری در روز ششم ژانویه نزدیک میشویم، تنشهای انتخاباتی در آمریکا به اوج خود رسیده است.
روز یکشنبهروزنامه واشنگتن پست مکالمه ضبط شده‌ای را از رئیس جمهور آمریکا منتشر کرده که وی به صراحت از یک مقام ارشد ایالت جورجیا می‌خواهد که به تقلب در انتخابات به نفع وی بپردازد.
انتهای پیام/م