سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندار گلستان: حضور مدیران در جلسات تصمیم ساز الزامی است

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 14 دی 1399 - 23:13
استاندار گلستان با اشاره به جایگاه و مسئولیت مدیران دستگاه های اجرایی، گفت: حضور مدیران دستگاه های اجرایی در جلسات تصمیم ساز استان با اهمیت و الزامی است.
مديران،جلسات،حضور،گلستان

ایسنا/گلستان استاندار گلستان با اشاره به جایگاه و مسئولیت مدیران دستگاه های اجرایی، گفت: حضور مدیران دستگاه های اجرایی در جلسات تصمیم ساز استان با اهمیت و الزامی است.
هادی حق شناس عصر امروز یکشنبه ۱۴ دی در جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی استان اظهار کرد: مناسب سازی بسترها، خیابان ها و معابر شهری از حقوق شهروندان محسوب می شود.
وی افزود: حضور مدیران در جلسات تصمیم ساز استان به دلیل جایگاه مسئولیتی و پاسخگویی آنها به مصوبات مهم است.
استاندار گلستان گفت: متاسفانه عدم حضور برخی مدیران در جلسات موجب می شود تصمیات ابلاغ شده به آن دستگاه، در اجرا با خلل مواجه می شود.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری گلستان، حق شناس بیان کرد:عدم حضور مکرر برخی مدیران در جلسات به وزارتخانه های متبوع گزارش خواهد شد تا راهکارهای مناسب اتخاذ شود.
انتهای پیام