روش ابتکاری مردم افغانستان برای نگهداری تازه میوه ! + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
یکشنبه، 14 دی 1399 - 22:11
روش های مختلفی برای تازه نگه داشتن میوه وجود دارد، ولی مردم افغانستان ابتکار جالبی برای تازه ماندن میوه به کار می برند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، در گذشتهها مردم افغانستان میخواستند در شب های زمستان میوه های متنوعی داشته باشند و برای این کار کنگینه می ساختند.
کنگینه ظرفهای به شکل یک کوزه بود که از گل ساخته می شد و میوههای مثل انگور رو توی اون قرار میدادند، بعد روی آنرا با گل طوری میبستند که هیچ مجرایی برای داخل شدن هوا و نفوذ آن در میان آن ظرف باقی نمی ماند.
این ظرفها رو توی زیرزمین و جای سرد و تاریک می گذاشتن.
بعد تو زمستان باز میکردند و میوه تازه رو میل میکردند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/