سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوز و کلک‌های مجازی که ضدانقلاب در اغتشاشات دی‌ماه ۹۶ به کار گرفت +فیلم و تصاویر

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | چهارشنبه، 19 دی 1397 - 18:34
رسانه‌های ضدانقلاب و بیگانه سال گذشته تحرکات زیادی را در فضای مجازی به راه انداختند.
اجتماعي،پدر،كشته،قديمي،تصويري،كاربران،بحرين،مجازي،شايعات،تان ...

خلاصه خبر

این اغتشاشات با فتنه سال 88 از چند جهت شباهت داشت.
دخالت و حمایت علنی رسانه‌های بیگانه در ساعات ابتدایی اعتراضات و انتشار اخبار جعلی و کشته‌سازی از وجوه اشتراک این دو اغتشاش بود.
طی گزارشی در روزهای گذشته به شایعات فتنه سال 88 پرداختیم و در این گزارش به مهمترین ترفندهای ضدانقلاب در فضای مجازی در دی ماه سال گذشته می‌پردازدیم.
* خبرنگاری که بجای کشته‌شده اغتشاشات جا زده شد
اما واقعیت این بود که کشته شده ادعایی ضدانقلاب در اغتشاشات پارسال، مرحوم مریم زنگنه دبیر اجتماعی روزنامه قدس بود که در آن ایام بر اثر سرطان جان باخته بود.
* مصادره قربانیان اغتشاشات بجای معترضان
سال گذشته رسانه‌های ضدانقلاب تصویر غلامرضا و شهریار هداوند) را تحت عنوان افرادی که توسط ماموران در شهر درود کشته شدند، منتشر کردند.
حتی پدر غلامرضا شهریار هداوند سال گذشته این موضع را تایید و اقدامات ضدانقلاب را محکوم کرد.
ضدانقلاب همچنین در جریان اغتشاشات سال 96 با انتشار تصویری مدعی شد که 2 نفر(به اسم‌های امین رمضانی و آرش خدری)در جریان اعتراضات مسجد سلیمان کشته شدند و حتی با انتشار فیلم کوتاهی مدعی شدند که تشییع جنازه با شکوهی برای این کشته‌شدگان برگزار شد.
رسانه‌های معاند برای جنایتکار نشان دادن جمهوری اسلامی دست بر هر جعلی زدند.
استفاده از تصاویر آرشیوی و قدیمی و حتی تصاویر اتفاقات قدیمی کشورهای دیگر بجای اغتشاشات سال 96 یکی از ترفندهای ضدانقلاب بشمار می‌رفت.
یکی از همین کانال‌های تلگرامی معاند تصویری از یک تانک را در یکی از خیابان های تهران منتشر کرد و از آغاز حضور تانک‌ها و نفربرها در خیابان ها خبر داد.
برخی از کاربران ضدانقلاب با سوءاستفاده از احساسات مردم، تصویر زیر را تحت عنوان وضعیت نامساعد ایران در اغتشاشات دی ماه منتشر کردند.