خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور وزیر آموزش و پرورش برای اجرای مصوبه تغییرکاربری و فروش اموال مازاد

ایسنا | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 14 دی 1399 - 11:14
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش چندان مباحث مالی ندارد و اکثر مسائل آن آموزشی و تربیتی است گفت: ما دستگاه نظارتی در بدنه وزارتخانه را داریم. ۴۳ هیئت بدوی تخلفات اداری و سه هیئت تجدید نظر داریم و خوشبختانه میزان پرونده ها ۳۶ صدم درصد است و به نیم درصد هم در سال نمی رسد.
پرورش،آموزش،درصد،وزارت،مجلس،هيئت،ديوان،محاسبات،تخلفات،وزارتخ ...

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش چندان مباحث مالی ندارد و اکثر مسائل آن آموزشی و تربیتی است گفت: ما دستگاه نظارتی در بدنه وزارتخانه را داریم.
۴۳ هیئت بدوی تخلفات اداری و سه هیئت تجدید نظر داریم و خوشبختانه میزان پرونده ها ۳۶ صدم درصد است و به نیم درصد هم در سال نمی رسد.
به گزارش ایسنا، قاسم احمدی لاشکی در شانزدهمین نشست " گفت و گوی هفته" وزیر آموزش و پرورش که با حضور رئیس دیوان محاسبات کشور از طریق ویدئوکنفرانس و شبکه شاد برگزار شد اظهار کرد: حکم دیوان محاسبات درباره عدم شمولیت نیروهای اداری در پرداخت تفاوت تطبیق ۱.۱ افزایش حق شغل، داستان سخت و مشکلی است و اگر حل نشود بازگشت استرداد این ارقام مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.
وی تاکید کرد: لازم است کارگروه مشترکی با دیوان محسابات ولو برای همین یکی دوموضوع خاص اخیر تشکیل شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش چندان مباحث مالی ندارد و اکثر مسائل آن آموزشی و تربیتی است گفت: ما دستگاه نظارتی در بدنه وزارتخانه را داریم.
۴۳ هیئت بدوی تخلفات اداری و سه هیئت تجدید نظر داریم و خوشبختانه میزان پرونده ها ۳۶ صدم درصد است و به نیم درصد هم در سال نمی رسد.
احمدی ادامه داد: علت این است که دستگاه تعلیم و تربیت نهاد مقدسی است و تخلفات کمتری در آن رخ می دهد.
در استان ها ۹۹ درصد پولی که تخصیص می یابد مربوط به حقوق و مزایا است و در کل وزارتخانه هم حدود ۹۶.۵ درصد کل بودجه مربوط به حقوق و مزایا است.
وی به مصوبه ای که هفته گذشته مجلس داشت و البته مربوط به مجلس قبلی بود و یکی دوبند آن مانده بود که شورای نگهبان رفع اشکال کرد اشاره کرد و گفت: این مصوبه مربوط به تغییرکاربری و فروش اموال مازاد است که وزیر دستور داد با جدیت و سلامت کامل دنبال شود.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: در بحث عوارض شهرداری ها و ...
نیازمند همکاری و کمک دیوان محاسبات هستیم.
اینکه مصوبه ای آمد مبنی بر اینکه شهرداری سه درصد عوارض را به آموزش و پرورش بدهد و قانون قبلی سهم پنج درصدی را ملغی کرد و اصلاحیه ای زد، حمایت هایی را نیاز دارد و لازم است که هوای آموزش و پرورش را داشته باشند.
انتهای پیام