خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ کماکان در توهم اعلام پیروزی در انتخابات است

فارس | بین‌الملل | شنبه، 13 دی 1399 - 21:38
رئیس جمهور آمریکا که واپسین روزهای کاری خود را سپری می‌کند بازهم از تقلب در انتخابات و شمارش آرا در ایالت «جورجیا» سخن گفت.
آرا،جمهور،آمريكا،رئيس،جورجيا،شمارش،ژانويه،منتخب،ششم

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در واپسین روزهای حضور در کاخ سفید بازهم از تقلب در انتخابات و لزوم بازنگری شمارش آرا در ایالت «جورجیا» سخن گفت.
ترامپ شنبه شب به وقت تهران در دو رشته توییت در این زمینه نوشت: «فقط بخش کوچکی از این آرا یک پیروزی بزرگ و قاطع در ایالت جورجیا به ما می‌دهد.
آیا آن‌ها به طور غیرقانونی آرا را در «فولتون» نابود کرده اند؟
بعد از هفته‌ها ما هنوز حتی قاضی نداریم که به پرونده بزرگ کلاهبرداری رای دهندگان رسیدگی کند.»
ترامپ در ادامه نوشت: «چرا آنها در فالتون تایید امضا را انجام نداده‌اند.
چرا آنها آرا غیرقانونی متوفی‌ها، ساکنان غیر از جورجیا و رأی ده‌ها هزار نفر دیگر را از شمارش نهایی آرا کسر نکرده‌اند؟»
این در حالی است که رئیس جمهور آمریکا طی روزهای گذشته نیز از تجمع بزرگ طرفدارانش در پایتخت این کشور در ششم ژانویه (17 دی) خبر داد.
وی در توییتی نوشت: «راهپیمایی اعتراضی بزرگ در واشنگتن ساعت 11 صبح روز ششم ژانویه انجام خواهد شد.
جزئیات مکان (برگزاری راهپیمایی) خواهد آمد.
سرقت (نتایج انتخابات) را متوقف کنید.»
این تظاهرات اعتراضی در حالی برگزار خواهد شد که قرار است روز ششم ژانویه نشست مجلس سنا به ریاست «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا برگزار شود و طی آن آرای مجمع گزینندگان (الکترال کالج) درباره پیروز انتخابات ریاست جمهوری اخیر آمریکا شمارش شود.
طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، نتایج آرای مجمع گزینندگان نشان داد که «جو بایدن» رئیس جمهور منتخب توانست 306 رای کسب کند و با این احتساب، او رئیس‌جمهور منتخب و «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور منتخب است.
انتهای پیام/.