خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیروگاه‌ها مجبور به استفاده از سوخت مایع هستند

مهر | اقتصادی | شنبه، 13 دی 1399 - 20:20
مدیرعامل شرکت توانیر گفت: به دلیل افزایش مصرف گاز در بخش خانگی، تحویل گاز به نیروگاه ها، محدود شده که این روند سبب مصرف سوخت مایع در این مراکز شده است.
مصرف،كاهش،انرژي،سوخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمد حسن متولی زاده با تاکید بر کاهش مصرف انرژی در بخش خانگی افزود: با توجه به شرایط کرونایی، آلودگی هوا و محدودیت‌های تنفسی و به منظور تأمین برق پایدار، مشترکان باید مصرف انرژی را در کشور کاهش دهند.
وی با اشاره به هشدارها و تذکرهای ارائه شده از سوی صنعت برق، گفت: دلیل این هشدارها، افزایش بی رویه مصرف گاز در بخش خانگی است.
مدیرعامل شرکت توانیر ادامه داد: با کاهش ۱۰ درصدی در مصرف برق، می‌توان مصرف معادل، ۷۰ میلیون مترمکعب گاز را کاهش داد که این صرفه‌جویی به طور کامل، محدودیت تأمین سوخت نیروگاه‌ها را برطرف می‌کند.
متولی زاده گفت: مصرف سوخت مایع در نیروگاه‌ها، سبب آلودگی هوا می‌شود درحالیکه صرفه‌جویی در مصرف انرژی، می‌تواند این آلایندگی را کاهش دهد.
وی اضافه کرد: هم اکنون نیروگاه‌ها به صورت روزانه ۷۰ تا ۸۰ میلیون مترمکعب سوخت مایع مصرف می‌کنند که می‌توان آن را با صرفه‌جویی در مصرف انرژی، تغییر داد.