خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 12 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

با گذشت یکسال از ترور بزدلانه شهید سلیمانی لکه ننگ آن بر دامن آمریکا مانده است

فارس | سیاسی | شنبه، 13 دی 1399 - 16:41
جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پیامی تاکید کرد: با گذشت یکسال از ترور بزدلانه شهید سلیمانی، همچنان لکه ننگ آن بر دامن آمران و عاملان این جنایت خصوصا دولت منحوس ایالات متحده آمریکا مانده است.
سليماني،شهيد،آمران،عاملان،جنايت،ايالات،متحده،آمريكا

جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پیامی تاکید کرد: با گذشت یکسال از ترور بزدلانه شهید سلیمانی، همچنان لکه ننگ آن بر دامن آمران و عاملان این جنایت خصوصا دولت منحوس ایالات متحده آمریکا مانده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت شهادت حاج قاسم سلیمانی خاطر نشان کرد: با گذشت یکسال از ترور بزدلانه شهید سلیمانی، همچنان لکه ننگ آن بر دامن آمران و عاملان این جنایت خصوصا دولت منحوس ایالات متحده آمریکا مانده است.
متن این پیام بدین شرح است:
بسمه تعالی
وَقَدْ مَکَرُوا مَکْرَهُمْ وَعِنْدَ اللَّهِ مَکْرُهُمْ وَإِنْ کَانَ مَکْرُهُمْ لِتَزُولَ مِنْهُ الْجِبَالُ فَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ ذُو انْتِقَامٍ
موفقیت‌های بزرگ، مستمر و تاریخی نظام مقدس جمهوری اسلامی در گستره منطقه جنوب غرب آسیا و خصوصا در آینه مقاومت در مقابل نظام سلطه مرهون مجاهدت های مردانی از جنس بنیان مرصوص است.
سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و برادر هم پیمانش شهید ابومهدی المهندس یکی از عیان ترین نمونه های چنین مردانی بودند.
مردانی که شهادتشان نیز آغازی بر دور جدید مقاومت و نوید نضج مجاهدین جدید است.
اکنون و با گذشت یکسال از ترور بزدلانه شهید سلیمانی، همچنان لکه ننگ آن بر دامن آمران و عاملان این جنایت خصوصا دولت منحوس ایالات متحده آمریکا مانده است.
جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی المهندس همصدا با مردم غیور کشور و همه آزادمردان جهان بر لزوم انتقام از عاملان و آمران این جنایت خصوصا دولت تروریست ایالات متحده آمریکا تاکید کرده و از همه مسئولین کشور می‌خواهد بر این مهم اهتمام ورزند تا دشمنان دیگر خیال خام چنین اقداماتی بر سر نپرورانند.
انتهای پیام/