فقدان آیتالله مصباح، غم سنگین بعد از شهادت سردار سلیمانی و شهید فخریزاده بود
حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه در پیامی ارتحال آیتالله مصباح یزدی را تسلیت گفت. در بخشی از این پیام آمده است: «او خاری در چشم مارکسیستها و لیبرالیستها و ضد انقلابها بود».

حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه در پیامی ارتحال آیتالله مصباح یزدی را تسلیت گفت.
در بخشی از این پیام آمده است: «او خاری در چشم مارکسیستها و لیبرالیستها و ضد انقلابها بود».
به گزارش خبرگزاری فارس، حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه، معاون علوم انسانی و هنر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد و رئیس سابق موسسه حکمت و فلسفه در پی ارتحال علامه مصباح یزدی، عمار رهبر معظم انقلاب پیام تسلیتی صادر کرد که متن آن به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
اذا مات المؤمن الفقیه ثلم فی الاسلام ثلمة لایسدها شیء
عروج ملکوتی استاد حکیم، فقیه مفسر، مجاهد انقلابی و متفکر مجتهد حضرت علامه آیت الله مصباح یزدی در سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی و اربعین شهادت دانشمند هستهای حاج محسن فخریزاده، غم سنگین دیگری بر دل ولایتمداران و مومنان نهاد.
آیت الله مصباح یزدی، شخصیت کمنظیر جهان اسلام بود که رسالت گفتمانسازی سیاست اسلامی را از بنیانگذار انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) آموخت و گفتمان سازی حکمت اسلامی را از استادش علامه طباطبایی و علامه شهید مطهری پیروی کرد و سلوک معنوی و طی کردن منازل عرفانی را به ویژه هنگام اقامه نماز در مدرسه عرفانی استادش آیتالله العظمی بهجت فرا گرفت.
وی با منطقی عقلی و حکمتی قرآنی و بیانی رسا به تبیین و اثبات باورهای دینی و ارزشهای اسلامی و آرمانهای جمهوری اسلامی و دفاع از آنها پرداخت.
او یاری مخلص و همرزمی مجاهد برای امام خمینی و مقام معظم رهبری و خاری در چشم مارکسیستها و لیبرالیستها وضد انقلابها بود.
مصباح، مصباح عقول و قلوب بود که در بحرهای عمیق قرآن و برهان و عرفان اهل بیتی شنا میکرد.
ایشان نه تنها یک فلسفهدان که فیلسوف و نظریه پردازی توانا در فلسفه اسلامی و فلسفه اخلاق و فلسفه جامعه و فلسفه سیاست و فلسفه معرفت و ...
بود.
خدمات وی در تأسیس موسسه در راه حق و بنیاد باقر العلوم علیه السلام و موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی و تربیت استادان متخصص در علوم انسانی اسلامی و تولید آثار علمی ارزشمند، کمنظیر و شگفتانگیز بود، افسوس که بسیاری از مدرسان علوم انسانی کشور از این دستاورد عظیم بیاطلاعاند.
شخصیت استاد مصباح برای متفکران و سیاستمداران جهان شناخته شده بود، به طوری که برخی از اهل فلسفه در روسیه و آمریکا و اروپا و آفریقا و شرق آسیا و جوامع دیگر اندیشههای او را دنبال می کردند.
حوزههای علمیه، حکیم بزرگی را از دست داد.
شاید مثل او با تربیت صدها طلبه پس از یک قرن در جامعه اسلامی یافت شود.
بنده ناقابل که از دهه شصت تا کنون خوشه چین خرمن معرفت و حکمت و هدایت این اندیشمند فرزانه بودم و اینک از فراق این حکیم صمدانی به شدت عزادارم، این مصیبت و ثلمه سنگین ارتحال شیخنا العلامه آیت الله مصباح یزدی را به محضر حضرت بقیه الله الاعظم عج و مقام معظم رهبری و خانواده معظم و فرزندان ایشان به ویژه حجج الاسلام دکتر علی مصباح یزدی و دکتر مجتبی مصباح یزدی و دامادشان جناب حجت الاسلام والمسلمین محمدی عراقی و همه شاگردان و علاقمندان و استادان و طلاب حوزه های علمیه و دانشگاه های کشور تسلیت عرض میکنم.
رضوان و جنت و ریحان الهی و ضیافت علوی نصیب این مجاهد فی سبیل الله باد.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه
حوزه علمیه قم
۱۳ دی ۱۳۹۹ مصادف با ۱۸ جمادی الاولی ۱۴۴۲
انتهای پیام/