سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهید سلیمانی یک شخصیت تکامل یافته در چارچوب اسلام ناب بود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | شنبه، 13 دی 1399 - 13:34
رئیس سازمان بسیج گفت: شخصیت تکامل یافته در چارچوب اسلام ناب در وجود شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس متجلی بود.
سليماني،حاج،قاسم،شهداي،شهيد،اسلام

سردار سلیمانی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌وگو با خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ابعاد شخصیتی شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: یاد و خاطره شهدای عزیز شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس و شهدای همراه این عزیزان را گرامی می‌داریم.
انشاالله که همه ما پاسداران جهان اسلام راه شهدای عزیز را ادامه دهیم.
وی ادامه داد: شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس هر کدام یک مکتب و مدرسه درس آموز بودند.
شخصیت کامل و تکامل یافته در چارچوب اسلام ناب در وجود این شهدای عزیز متجلی و تمام وجودشان نور بود.
نور آن‌ها باقی خواهد ماند و دامنه نورانیت آن‌ها هر لحظه بیشتر خواهد شد و تمام تاریکی‌ها را از بین خواهد برد.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین اظهار کرد: جهان اسلام روز‌های بهتر و ایمن تری را در پیش رو خواهد داشت.
این روز‌ها با پیشرفت، سعادت و تعالی بیشتر خواهد داشت که همه در سایه خون مطهر جهان اسلام به ویژه حاج قاسم و ابومهدی المهندس است.
بیشتر بخوانید
تاسیس مرکز پژوهشی حاج قاسم/ شهید سلیمانی در پیشروی‌ها اولین و در عقب نشینی‌ها آخرین نفر بود
انتهای پیام/