خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعتیاد چوبی لای چرخ‌ کار و تولید است

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 13 دی 1399 - 12:42
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس اعتیاد را چوبی در لای چرخ‌کار و تولید دانست و گفت: اعتیاد زمینه‌های سرقت و خسارت در محیط کار، کاهش و افت تولید، حوادث شغلی، کاهش بهره‌وری و بروز رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی و مخّرب در محیط‌های کاری را در پی خواهد داشت.
اعتياد،مواد،توليد،مخدر،فارس،بهبوديافته،كرمي،كارفرمايان،شغلي، ...

ایسنا/فارس دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس اعتیاد را چوبی در لای چرخ‌کار و تولید دانست و گفت: اعتیاد زمینه‌های سرقت و خسارت در محیط کار، کاهش و افت تولید، حوادث شغلی، کاهش بهره‌وری و بروز رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی و مخّرب در محیط‌های کاری را در پی خواهد داشت.
سلیمان کرمی شنبه ۱۳ دی در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس، مواد مخدر و روان‌گردان‌ها را تهدیدی جدی برای محیط‌های کاری برشمرد و بیان کرد: مصرف مواد مخدر در ابتدا سلامتی کارکنان را هدف قرار می‌دهد و سپس چرخ‌های تولید و اقتصاد را از کار می‌اندازد.
شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان فارس افزود: اشتغال معتادان بهبودیافته نیازمند حمایت اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اعتماد کارفرمایان در سپردن کار به آن‌ها است.
وی تقویت برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد در جامعه کار و تولید را مهم برشمرد و اظهار کرد: برنامه‌های آموزشی و پیشگیرانه در فضای کار و تولید زمینه‌ساز اصلاح نگرش و باور نسبت به مصرف مواد می‌شود و از افزایش شیوع مصرف جلوگیری می‌کند.
کرمی تاکید کرد: باید از طریق مشوق‌های لازم از جمله پرداخت تسهیلات و تخصیص وام کم‌بهره، پرداخت بخشی از سهم بیمه، معافیت‌های مالیاتی کارفرمایان را در جهت به‌کارگیری افراد بهبودیافته تشویق و ترغیب کرد.
او بر ضرورت ایجاد فرصت‌های شغلی برای پیشگیری از بازگشت بهبودیافتگان به چرخه اعتیاد تأکید داشت و گفت: اشتغال به کار، هم‌زمان با طی مراحل درمان و یا پس از بهبودی نقش مهمی در آماده‌سازی و ورود افراد بهبودیافته به آغوش خانواده و اجتماع دارد و از دچار شدن مجدد این افراد به اعتیاد جلوگیری می‌کند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس افزود: اگر بتوان برای معتادین رها یافته از اعتیاد با توجه به مهارت‌های شغلی آن‌ها، کار و شغل ایجاد کرد، نه تنها از برگشت آن‌ها پیشگیری می‌شود، بلکه زمینه توانمندسازی و بازگشت آن‌ها به کانون خانواده و جامعه فراهم می‌شود.
کرمی با اشاره به این موضوع که برچسب اعتیاد حتی پس از ترک هم‌دست از سر بهبودیافتگان برنمی‌دارد، اضافه کرد: رها یافتگان از چنگال اعتیاد تا مدت‌ها پس از بهبودی برای یافتن شغل مناسب و تأمین هزینه‌های زندگی با مشکل جدی روبه‌رو هستند از این‌رو باید مردم نگاه خود را نسبت به بهبودیافتگان از اعتیاد تغییر دهند و کارفرمایان نیز باید به توانمندی این افراد در انجام کار اعتماد کنند.
انتهای پیام