خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس بنیاد مستضعفان رحلت آیت‌الله مصباح یزدی را تسلیت گفت

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 13 دی 1399 - 12:42
رئیس بنیاد مستضعفان در پیامی، رحلت آیت‌الله مصباح یزدی را تسلیت گفت.
رباني،فقيه،عالم،فتاح،مجاهد،مصباح،رحلت،تسليت،يزدي

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی رحلت آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی، سید پرویز فتاح در پیامی، درگذشت این عالم ربانی را تسلیت گفت.
متن پیام رئیس بنیاد مستضعفان به شرح زیر است:
«إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
رحلت عالم ربانی، فقیه مجاهد و استاد مسلم اخلاق، آیت الله شیخ محمد تقی مصباح یزدی، موجب تألم و تأثر فراوان شد.
آن فقیه و مجاهد انقلابی در عمر پر برکت خویش نقش ممتاز و بی‌بدیلی در توسعه، ترویج و اعتلای علوم دینی و حوزوی داشته و همواره با تکیه بر اصول و مبانی اعتقادی خود مواضعی مستحکم، صادقانه و صریح در جهت پاسداری از حریم اسلام، انقلاب و ولایت مطلقه فقیه ابراز می‌کردند.
اینجانب درگذشت این یار دیرین امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) را محضر ملت شریف ایران، رهبر معظم انقلاب، حوزه‌های علمیه، شاگردان و دوستداران و به ویژه بیت گرانقدر و ارجمندشان تسلیت عرض کرده و رحمت و رضوان الهی برای آن عالم ربانی و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان مسئلت دارم.
سید پرویز فتاح»