وزارت کشور با جدیت بیشتري با مسئله سیل گلستان برخورد کند/ آماده کمک رسانی به مناطق سیلزده هستیم
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی با اشاره به مشكلات پيش آمده براي مردم مناطق سيل زده كشور و همچنين انتقاد از كمكاري برخي مسئولان گفت: وزیر کشور و مجموعه تحت امر وي باید پاسخگوی تمام کاستی ها باشند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشكي شهید بهشتی با اشاره به مشكلات پيش آمده براي مردم مناطق سيل زده كشور و همچنين انتقاد از كمكاري برخي مسئولان گفت: وزیر کشور و مجموعه تحت امر وي باید پاسخگوی تمام کاستی ها باشند.
میثم بیرانوند دبیر انجمن اسلامی دانشجویان (۱۳۴۸) دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار تشکل های دانشگاهی خبرگزاری فارس با اشاره به مشکلات پیش آمده برای مردم مناطق سیل زده کشور و انتقاد از کم کاری برخی مسئولان، گفت: وقتی زندگی مردم در حال رفتن زیر آب است تعطیلات نوروزی برای مسئولین معنایی ندارد.
وی ادامه داد: رئیس سازمان مدیریت بحران کشور باید پاسخگو باشد که چرا در چند سیل گذشته در خوزستان و لرستان نیز شاهد این سستی در کمک رسانی بوده ایم؟!
بیراوند با اشاره به سفر استاندار گلستان به خارج کشور تصریح کرد: مردم تحت فشار هستند و بالاترین مقام اجرایی استان در خارج از کشور است، دیگر چه اتفاقی باید بیفتد که استاندار گلستان به کشور برگردد.
وی با بیان اینکه وزارت کشور در مسئله سیل گلستان باید با جدیت بیشتر و بسیج امکانات برخورد کند تصریح کرد: وزیر کشور و مجموعه تحت امر وی باید پاسخگوی تمام کاستی ها باشند و بدانند که به عنوان عضوی از جنبش دانشجویی این سستی و بی تدبیری را پیگیری خواهیم کرد.
این فعال دانشجویی یادآور شد: ما نیز همراه با سایر اقشار مردم آماده کمک رسانی به مناطق سیل زده هستیم و منتظریم تا در صورت نیاز به جمع آوری کمک برای مردم این مناطق بپردازیم و در آنجا حضور پیدا کنیم.
انتهای پیام/