خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه تبریز درگذشت آیت الله مصباح یزدی را تسلیت گفت

مهر | استان‌ها | شنبه، 13 دی 1399 - 11:41
تبریز- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در پیامی، ارتحال آیت الله مصباح یزدی، عالم انقلابی و فقیه عالیقدر را تسلیت گفت.
الله،حضرت،آيت،مصباح،يزدي،علميه،عالم،بيت،امام،انقلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، در پیام حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی آل هاشم آمده است:
إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْ ءٌ إِلَی یَوْمِ الْقِیَامَهِ
خبر رحلت عالم جلیل القدر، حضرت آیت الله مصباح یزدی رضوان الله تعالی علیه موجب تألم و تأثر شد.
سراسر عمر پر برکت این فقیه عالیقدر و مبارز به حضور پیوسته و همیشگی در همه‌ی دوران‌های انقلاب و همچنین نشر علوم اسلامی و ترویج معارف اهل بیت علیهم السلام اختصاص داشت.
عضویت در مجلس خبرگان رهبری و ایجاد مؤسسه علمی و تحقیقاتی امام خمینی (ره)، در کنار فعالیت علمی و فقهی از مسئولیت‌های مهم و درخشان حضرت آیت الله مصباح یزدی در نظام اسلامی بوده است.
اینجانب با عرض تسلیت این ضایعه؛ به پیشگاه حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه، رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی)، حوزه‌های علمیه و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیت مکرم و جمیع دوستداران و ارادتمندان و شاگردان و دانشجویان ایشان، از درگاه خداوند متعال برای روح بلند آن عالم ربانی، علودرجات و رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌کنم.