خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز پذیرش دانشجو در دانشکده رسانه خبرگزاری فارس

فارس | برگزیده | شنبه، 13 دی 1399 - 10:47
دانشکده رسانه خبرگزاری فارس از میان علاقه‌مندان به رشته‌های خبرنگاری، روابط عمومی، عکاسی خبری، عکاسی هنرهای تجسمی، تدوین، گویندگی و دوبله، مترجمی انگلیسی و مدیریت فرهنگی در مقاطع کاردانی و کارشناسی، بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد.
عكاسي،فارس،رسانه،خبرگزاري،دانشكده،خبرنگاري،دانشجو

دانشکده رسانه خبرگزاری فارس از میان علاقه‌مندان به رشته‌های خبرنگاری، روابط عمومی، عکاسی خبری، عکاسی هنرهای تجسمی، تدوین، گویندگی و دوبله، مترجمی انگلیسی و مدیریت فرهنگی در مقاطع کاردانی و کارشناسی، بدون کنکور دانشجو می‌پذیرد.
به گزارش خبرنگار گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، دانشکده رسانه خبرگزاری فارس از میان علاقه‌مندان به رشته‌های روابط عمومی، خبرنگاری، زبان انگلیسی ـ مترجمی آثار مکتوب و متون رسمی، سینما ـ تدوین، عکاسی خبری و هنرهای تجسمی ـ عکاسی در مقطع کاردانی و خبرنگاری ـ سیاسی و اقتصادی، روابط عمومی ـ امور رسانه، عکاسی خبری، گویندگی و دوبله و مدیریت امور فرهنگی ـ برنامه ریزی فرهنگی در مقطع کارشناسی دانشجو می‌پذیرد.
گفتنی است ، پذیرش دانشجو در دانشکده رسانه خبرگزاری فارس برای بهمن ماه بدون کنکور و بر اساس شرط معدل صورت می‌پذیرد و بهره‌‌مندی از برجسته ترین اساتید و فعالان رسانه‌ای کشور، آموزش‌های کارگاهی و مهارت محور در استودیوهای تخصصی، دارای مرکز نوآوری با حمایت از طرح‌ها و ایده‌های رسانه‌ای دانشجویان و اتصال به شبکه بزرگ رسانه‌های برتر کشور برای معرفی و اشتغال دانش‌آموختگان از ویژگی‌های منحصر به فرد دانشکده رسانه خبرگزاری فارس است.
گفتنی است، علاقمندان می‌توانند برای ثبت‌نام از امروز عدد ۴ را به شماره ۵۰۰۰۱۰۱۴ ارسال کنند همچنین می‌توانند می‌توانند از ۱۴ دی ماه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش مراجعه و دفترچه راهنمای ثبت‌نام را از طریق این پایگاه دریافت کنند.
انتهای پیام/