خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دلیل عدم تمدید قرارداد همیلتون با مرسدس مشخص شد

فارس | ورزشی | شنبه، 13 دی 1399 - 09:49
به دلیل برخی مشکلات، قرارداد همیلتون قهرمان فرمول یک جهان با مرسدس هنوز امضا نشده است.
قرارداد،هميلتون،دايملر،مرسدس،امضا،ولف

به گزارش خبرگزاری فارس، گفته می‌شود که دایملر شرکت مادر مرسدس و سهامدار فلش‌های نقره‌ای، قرارداد ۵۰ میلیون دلاری جدیدی را که قرار بود لوئیس همیلتون قهرنان ۷ دوره فرمول یک جهان در فصل ۲۰۲۰ امضا کند، مسدود کرده است.
براساس گزارش Corriere Dello Sport، در ماه نوامبر زمانی که گرندپریکس فرمول یک در ترکیه برگزار شد، قراردادی آماده شد که شرایط همیلتون را برآورده کند؛ یک قرارداد ۴ ساله با حقوق ۵۰ میلیون دلار در سال در حالی که دایملر آن را متوقف کرد.
دایملر فقط با یک سوم از تغییرات مرسدس، سهام خود را به بیش از ۳۳ درصد افزایش داد.
لوئیس همیلتون و توتو ولف مدیر مرسدس بارها تأکید کرده‌اند که تنها دلیل انعقاد قرارداد جدید این نیست که آنها اولویت‌های دیگری برای انجام دادن دارند.
ولف ماه گذشته در مصاحبه‌ای گفته بود: اگر می‌پرسید چرا قراردادها تمدید نمی‌شود، جواب آن ساده است چرا که برای ما مسابقات قهرمانی در اولویت است اما بعد ویروس کرونا اتفاق افتاد.
دیر یا زود این قرارداد امضا می شود.
در حالی که اعلام شده همیلتون قرارداد جدید خود را پیش از سال نو میلادی به امضا می‌رساند، این اتفاق هنوز رخ نداده است‌.
انتهای پیام/