خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملکرد داور روند بازی را به سود تیم حریف برگرداند

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 13 دی 1399 - 01:32
سرمربی فرش‌آرای مشهد گفت: بازیکنان کوثر اصفهان در نیمه دوم بیش از ۵ بار مرتکب خطا شدند و اگر داور عملکرد بهتری داشت، نتیجه بازی قطعا فرق می‌کرد.
بازي،كوثر،بازيكنان،اصفهان،تيم،عملكرد،حريف،مشهد،مرتضايي،خطا،د ...

ایسنا/خراسان رضوی سرمربی فرش‌آرای مشهد گفت: بازیکنان کوثر اصفهان در نیمه دوم بیش از ۵ بار مرتکب خطا شدند و اگر داور عملکرد بهتری داشت، نتیجه بازی قطعا فرق می‌کرد.
تیم‌های فرش‌آرای مشهد و کوثر اصفهان در چارچوب هفته چهارم گروه ب لیگ برتر فوتسال، عصر روز جمعه در سالن شهید بهشتی مشهد به مصاف یکدیگر رفتند و در پایان به تساوی ۴ بر ۴ رضایت دادند.
شاگردان مرتضایی نیمه نخست را با نتیجه دو بر یک به پایان رساندند و در ابتداء نیمه دوم نیز با دو گل دیگر از حریف خود پیش افتادند، اما بازیکنان کوثر اصفهان که گلر اول خود، محمد نویدبخش را هم به دلیل اخراج در ابتداء نیمه دوم از دست داده بودند، با یک بازی تهاجمی توانستند بازی را به تساوی کشیده تا با حداقل امتیاز از مشهد خارج شوند.
حامد عبدالهی (۲بار)، مجید خزایی و علی رستمی گل‌های فرش‌آرا در این بازی را به ثمر رساندند.
فرش‌آرای مشهد با این تساوی ۸ امتیازی شد و با یک بازی بیشتر نسبت به تیم‌های مس و راگای ۶ امتیازی کماکان در جایگاه دوم جدول گروه ب قرار دارد.
شاگردان مرتضایی در هفته پنجم لیگ برتر فوتسال استراحت خواهند داشت.
تیم کوثر اصفهان نیز پذیرای سن‌ایج صدرنشین خواهد بود.
مرتضایی: داور عملکرد خوبی در حفاظت از بازیکنان نداشت
مجید مرتضایی در جمع خبرنگاران پس از تساوی تیمش مقابل کوثر اصفهان اظهار کرد: یک بازی درگیرانه از تیم حریف شاهد بودیم که باعث مصدومیت دو تا سه نفر از بازیکنان ما شد.
شخصی که در زمین باید از بازیکنان حفاظت و نگهداری کند، کارش را به خوبی انجام نداد.
در نیمه دوم با نتیجه ۴ بر یک از حریف پیش بودیم و در یک موقعیت سه به تک به راحتی روی بازیکن تیم ما خطا می‌کنند و داور آن را خطا تشخیص نمی‌دهد.
در همان صحنه گل خورده و ورق بازی به سود کوثر اصفهان بازگشت.
وی با اشاره به عملکرد داوری افزود: هر دو تیم از عملکرد داوری ناراضی بودند.
با وجود این که آنها داوران خوبی هستند، اما این بازی روز خوب داوری نبود.
به تیم کوثر اصفهان تبریک می‌گویم که با تلاش و جنگندگی توانستند از فرش‌آرا یک امتیاز در خانه بگیرند.
مستحق مساوی نبودیم و باید پیروز می‌شدیم.
سرمربی فرش‌آرای مشهد در خصوص خشونت بالای بازیکنان حریف در جریان بازی که منجر به مصدمیت بازیکنانش شد، خاطرنشان کرد: تیمی که احساس ضعف می‌کند سعی دارد با دوندگی و جنگندگی بیشتر بازی را در دست بگیرد.
بازیکنان کوثر اصفهان در نیمه دوم بیش از ۵ مورد مرتکب خطا شدند و اگر داور عملکرد بهتری داشت نتیجه بازی قطعا فرق می‌کرد.
خداراشکر پس از ۴ بازی هنوز باخت نداشته‌ایم اما از این که نتوانستیم سه امتیاز این بازی را از آن خود کنیم حسرت می‌خوریم.
مرتضایی با اشاره به استفاده از سیستم پاورپلی پیش از دریافت گل چهارم عنوان کرد: حریف فشار زیادی روی دروازه ما ایجاد کرده بود و به دنبال این بودیم تا بازی را کنترل کنیم که عملکرد خوبی داشتیم و توانستیم ۲ خطا از تیم حریف بگیریم و تعداد خطای آنان را عدد ۵ برسانیم.
حتی می‌توانستیم به گل هم برسیم که موقعیت‌های‌مان از دست رفت.
رستمی: بازیکنانم هنوز به خود باوری نرسیده‌اند
سعید رستمی، سرمربی کوثر اصفهان در جمع خبرنگاران در خصوص عملکرد تیمش در این بازی بیان کرد: بازی به نحوی پیش رفت که هر دو تیم تا لحظات پایانی پتانسیل پیروزی در این دیدار را داشتند.
با توجه به جایگاه خود در جدول و هدف‌گذاری باشگاه، توقع داشتیم این بازی را با پیروزی به اتمام برسانیم.
متاسفانه در دو بازی نخست لیگ بازیکنان تیم اعتماد به نفس بالایی نداشتند و در ادامه مجبور شدیم در بازی‌های خارج از خانه نیز برای برد بازی کنیم.
وی ادامه داد: بازیکنانم در هر دو نیمه توانایی پیروزی داشتند اما اتفاقاتی رخ داد که در لحظاتی از بازی با نتیجه ۴ بر یک عقب افتادیم.
گرچه تنها ۱۵ دقیقه تا پایان بازی وقت داشتیم، اما به برد فکر می‌کردم.
بازیکنان ما هنوز به خودباوری نرسیده‌اند، اما پیش از بازی و بین دو نیمه پیش‌بینی‌ام برای این بازی پیروزی بود.
سرمربی کوثر اصفهان گفت: تاکنون کمتر از ۲۰ جلسه تمرین کرده‌ایم و در فشردگی بازی‌ها بازیکنان مصدوم زیادی داریم.
برای بازی‌های بعدی تلاش بیشتری خواهیم داشت و قطعا شرایط تیم در بازی‌های آتی بهتر خواهد شد.
رستمی در خصوص عملکرد داوری گفت: معمولا اعتراضم به داوری را در جریان بازی به آنان منتقل می‌کنم.
خطای نویدبخش، گلر اول تیم در نیمه دوم درست بود، اما به دلیل این که بازیکن حریف از مسیر دروازه دور شده و توپ را هم در اختیار نداشت، کارت قرمز داور سخت‌گیرانه بود.
انتهای پیام