خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حلالی: تساوی پرسپولیس برابر ذوب آهن کمتر از شکست نبود / سرخپوشان در شوک قهرمان نشدن در آسیا هستند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 12 دی 1399 - 11:43
پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درباره تساوی این تیم برابر تیم ذوب آهن توضیحاتی را بیان کرد.
پرسپوليس،تيم،ذوب،آهن،سرخپوشان،تساوي

اسماعیل حلالی پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس در گفت و گو باخبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تساوی این تیم برابر تیم ذوب آهن اصفهان اظهار کرد: تیم پرسپولیس در نیمه اول به خوبی به بازی مسلط بود و بازیکنان خیلی خوب توصیه‌های کادر فنی را انجام می‌دادند، اما تیم ذوب آهن در نیمه دوم توانست توپ و میدان را در اختیار بگیرد و در ثانیه‌های پایانی گل تساوی را به ثمر برساند.
او افزود: تعویض‌هایی که کادر فنی پرسپولیس انجام داد جوابگو نبود.
به نظرم حملات بی محابای پرسپولیس باعث شد که ذوب آهن ضد حملات روی دروازه سرخپوشان انجام بدهد که یکی از آن‌ها به گل تبدیل شد.
این تساوی کمتر از شکست نبود، چون دیدار خانگی پرسپولیس بود.
به نظر می‌رسد که بازیکنان پرسپولیس در شوک قهرمان نشدن در آسیا هستند و از لحاظ روحی و روانی نتوانستند خود را پیدا کنند.
حلالی بیان کرد: به هر حال تیم پرسپولیس بازی‌های سختی برابر تیم‌های فوتبال سپاهان و استقلال دارد، اما اسم این تیم‌ها مهم نیست بلکه سرخپوشان باید کیفیت خود را در این بازی‌ها نشان بدهند.
او در پایان گفت: به نظرم پرسپولیس می‌تواند امسال هم حرف‌هایی برای گفتن داشته باشد.
البته سرخپوشان در بازی با ذوب آهن تمرکز لازم را نداشتند، اما امیدوارم شرایط برای این تیم خوب پیش برود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/