خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتش سودان کنترل کامل بر مناطق هم مرز با اتیوپی را در دست گرفت

مهر | بین‌الملل | جمعه، 12 دی 1399 - 00:02
وزارت خارجه سودان از کنترل مجدد ارتش این کشور بر مناطق مرزی و همجوار با اتیوپی خبر داد.
سودان،كشور،مرزي،كنترل،اتيوپيايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، وزیر خارجه سودان روز پنج شنبه اعلام کرد که ارتش این کشور توانسته است کنترل کامل بر تمام مناطق مرزی و همجوار با کشور همسایه خود، اتیوپی را بدست آورد.
گفتنی است که پیش از این، کشاورزان اتیوپیایی کنترل بخشهایی از زمینهای حاصلخیز در مناطق مرزی و مورد ادعای سودان را در دست گرفته و به کشت و زرع در این زمینها پرداخته بودند.
اما روز پنج شنبه «عمر قمرالدین» وزیر خارجه سودان در یک کنفرانس خبری در خارطوم اعلام کرد که «نیروهای مسلح سودان کنترل کامل بر تمام خاک این کشور را بدست آوردند».
وی در ادامه افزود که «مرزها قبلاً تعیین حدود شده اند و تنها موضوع باقیمانده در گفتگوهای ما افزایش [شمار] علائم مرزی است».
گفتنی است که کشت و زرع کشاورزان اتیوپیایی در زمینهای حاصلخیز منطقه مورد ادعای سودان به نام «الفشقا» باعث بروز تنش در روابط این دو کشور آفریقایی شد.