خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت لحظه سقوط هواپیما از داخل هواپیما! +فیلم

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 04 فروردین 1398 - 08:30
خلبان ونزوئلایی با تلفن همراهش لحظه سقوط یک فروند هواپیمای تک موتوره را که به کشته شدن دو نفر انجامید ثبت کرد.
هواپيما،ونزوئلا،منطقه،جنگلي،سقوط،حادثه

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، ویدئویی که به تازگی منتشر شده است لحظه سقوط یک فروند هواپیمای سبک سسنا ۲۰۶ را در یک منطقه جنگلی در کشور ونزوئلا به تصویر می‌کشد.
در این ویدئو که توسط خلبان ونزوئلایی و با تلفن همراه تهیه شده است مشاهده می‌شود این هواپیما آرام آرام به زمین نزدیک شده و سرانجام در یک منطقه جنگلی سقوط می‌کند.
ویدئوی منتشر شده با برخورد هواپیما به درختان یک منطقه جنگلی ناگهان قطع می‌شود.
بنا به گزارش رسانه‌های محلی ونزوئلا این هواپیما دارای چهار سرنشین بود که دو نفر از آن‌ها در این حادثه جان خود را از دست دادند.
این حادثه در منطقه " گرن سابانا" در ایالت بولیوار ونزوئلا رخ داد.
بنا به گزارش ACN سه نفر از سرنشینان داخل هواپیما از نیرو‌های نظامی ونزوئلا بودند.
دو نفر از قربانیان دارای درجه سرهنگی و یکی از آن‌ها نیز دارای درجه گروهبانی بودند.
گفتنی است؛ در حالی که مقامات محلی تحقیقات خود را برای یافتن علت وقوع این حادثه آغاز کرده اند هنوز علت دقیق سقوط این هواپیما مشخص نشده است.
انتهای پیام/
آخرین لحظات زندگی خلبان هواپیمای سبک