خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زیدان: تمام تیم‌ها امتیاز از دست می‌دهند / ازارد نیازمند دقایق بیشتر است

فارس | ورزشی | پنجشنبه، 11 دی 1399 - 10:33
سرمربی رئال مادرید پس از تساوی تیمش مقابل الچه و فاصله گرفتن با اتلتیکومادرید گفت: در مسیر مسابقات تمام تیم‌ها امتیازهایی از دست خواهند داد.
بازي،رئال،مادريد،امتياز،مسير

سرمربی رئال مادرید پس از تساوی تیمش مقابل الچه و فاصله گرفتن با اتلتیکومادرید گفت: در مسیر مسابقات تمام تیم‌ها امتیازهایی از دست خواهند داد.
به گزارش خبرگزاری فارس، بامداد امروز در چارچوب هفته شانزدهم لالیگا، رئال مادرید نیز مقابل الچه به تساوی یک بر یک رسید.
زیدان در نشست خبری این بازی گفت: این فوتبال است و همه تیم‌ها در مسیر مسابقات امتیازهایی از دست می‌دهند.
باید یادمان باشد که بازی‌های زیادی باقی مانده است.
وی ادامه داد: چیزی که رئال در این مسابقه کم داشت، گل دوم بود و ما نتوانستیم گل دوم را به حریف بزنیم.
در نیمه اول موقعیت‌های زیادی ایجاد کردیم اما این اتفاق در نیمه دوم برای ما بسیار سخت شد.
این فوتبال است و نمی‌توانم چیز دیگری بگویم.
ما باید سخت تلاش کنیم و به این مسیر ادامه دهیم.
زیدان درباره اودگارد و ازارد گفت: اودگارد هیچ مشکلی ندارد و من تصمیم گرفتم که او را به بازی نفرستم.
ازارد نیز نیاز دارد تا بیشتر در ترکیب قرار گیرد.
در جدول لالیگا رئال مادرید با 16 بازی و 33 امتیاز در رده دوم قرار دارد و اتلتیکومادرید با اقتدار با 14 بازی و 35 امتیاز صدرنشین اسپانیا است.
بارسلونا نیز با 15 بازی و 25 امتیاز در جایگاه ششم قرار دارد.
انتهای پیام/