خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 23 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بوریس جانسون توافق تجاری با اتحادیه اروپا را امضا کرد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 10 دی 1399 - 20:41
پس از آنکه مجلس عوام انگلیس توافق تجاری این کشور با اتحادیه اروپا را به تصویب رساند، نخست‌وزیر انگلیس نیز این توافق را امضا کرد.
اروپا،انگليس،اتحاديه،توافق،تجاري،امضا

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس، امروز (چهارشنبه) توافق تجاری کشورش با اتحادیه اروپا را امضا کرده است.
بوریس جانسون درحالی این توافق را امضا کرد که آن را «آغاز روابطی شگفت‌انگیز میان انگلیس، اتحادیه اروپا و متحدانشان» دانست.
ساعاتی پیش مجلس عوام انگلیس توافق این کشور با اتحادیه اروپا بر سر روابط تجاری را با اکثریت آرا به تصویب رساند.
این توافق با ۵۲۱ رای موافق در برابر ۷۳ رای مخالف در مجلس عوام انگلیس تصویب شد.
«اورزولا فن در لاین» رئیس کمیسیون اروپا، و «شارل میشل» رئیس شورای اروپا، امروز قرارداد تجاری اتحادیه اروپا با انگلیس پس از خروج آن از این اتحادیه را امضا کردند.
کاخ ریاست جمهوری فرانسه روز دوشنبه هفته جاری اعلام کرد پاریس از امضای توافق درباره برگزیت میان اتحادیه اروپا و انگلیس حمایت می‌کند.
«میشل بارنیه» مذاکره‌کننده ارشد اتحادیه اروپا، نیز به تازگی توافق تجاری با انگلیس را تسکین دهنده دانست و گفت: «ما یک برگزیت منظم ارائه دادیم و این معامله، ثبات قیمت را برای مردم و شرکت‌ها فراهم می‌کند.»
اتحادیه اروپا و انگلیس روز پنج‌شنبه تنها هفت روز قبل از اجرایی‌شدن رسمی برگزیت درباره نحوه روابط تجاری خود در آینده به توافق رسیدند.
انتهای پیام/