خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا فشار حداکثری علیه ایران برای عدم دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای اعمال کرده است

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 09 دی 1399 - 23:14
وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد که این کشور فشار حداکثری خود علیه ایران را در راستای عدم دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای اعمال کرده است.
ايران،آمريكا،حداكثري،سلاح

وزارت خارجه آمریکا ادعا کرد که این کشور فشار حداکثری خود علیه ایران را در راستای عدم دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای اعمال کرده است.
به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا روز سه‌شنبه با انتشار توییتی مدعی شد که جمهوری‌ اسلامی ایران "بزرگ‌ترین حامی تروریسم" محسوب می‌شود.
این وزارتخانه در توییت دیگری افزود: ایالات متحده کمپینی برای فشار حداکثری اعمال کرده تا مطمئن شود که ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد.
به گزارش ایسنا، ادعاهای آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران در حالی مطرح می شود که بنا به فتوای مقام معظم رهبری، تولید، نگهداری و به کارگیری تسلیحات هستهای حرام است و بر این اساس مقامات کشورمان تاکید کرده‌اند برنامه هسته‌ای ایران اهداف نظامی را دنبال نمی کند.
انتهای پیام