۹ دی روز بیعت با ولایت و اهل بیت(ع) بود/روحانیت آگاهی بخش باشد
شیراز - نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت: روز ۹ دیماه یاد آور حماسه عظیم وارزشمندی است که ملت غیور ایران در سال ۸۸ آفریدند و با ولایت و اهل بیت(ع) دوباره بیعت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله لطف الله دژکام ظهر سه شنبه در سخنان خود به مناسبت سالروز ۹ دی ماه، گفت: روز نهم دیماه یاد آور حماسه عظیم وارزشمندی است که ملت غیور ایران در سال ۸۸ آفریدند و با ولایت و اهل بیت (ع) دوباره بیعت کردند.
وی با اشاره به اینکه نهم دی ماه روز حمایت از ولایت فقیه است ادامه داد: هر وقت و هر جایی لطمهای میخواسته پیش بیاید، این همت و غیرت فاطمی مردم ایران بوده است که ایستادند و مانع از ان لطمه شدند
امام جمعه شیراز گفت: در سال ۸۸ دست خدا از استین ملت بیرون آمد و فتنههای آن سال خاموش و بی اثر شد.
او ادامه داد: بصیرت داشتن جز با توسل به حضرت فاطمه زهرا میسر نیست چرا که بصیرت پیوسته و مرتبط با حضرت صدیقه طاهره است.
آیت الله دژکام به نقش مؤثر روحانیت در افزایش بصیرت جامعه اشاره کرد و گفت: روحانیت نقش دعوت گری را باید با جدیت دنبال کنند و این وظیفه اصلی روحانیت است.
آیت الله دژکام با بیان اینکه دعوت باید به همراه بصیرت باشد، افزود: بصیرت یک نوع آگاهی است و باید در جهت توسعه آن گام برداشت و روحانیت باید در این زمینه پیشگام باشد.
امام جمعه شیراز بیان کرد: آگاهی به احکام اهل بیت مهمترین محور بصیرت است و این را باید به جد دنبال کرد.
او گفت: علم و ایمان باید در کنار هم باشد تا بصیرت به وجود بیاید، ایمان به اهل بیت را باید در برابر دشمن تقویت کرد، چرا که هدف دشمن گرفتن ایمان است.