خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری ۵۰ برنامه فرهنگی و مذهبی در ایام فاطمیه در کردستان

مهر | دین و اندیشه، استان‌ها | سه شنبه، 09 دی 1399 - 11:40
سنندج- رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان گفت: همزمان با ایام فاطمیه شاهد برگزاری ۵۰ ویژه برنامه در سطح استان خواهیم بود که ۲۴ مورد آن ها در بستر فضای مجازی برگزار خواهد شد.
اهل،خزاعي،فاطمه،ايام،سنت،برگزاري،استان،كرونا،سوگواري

نورعلی خزاعی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مردم متدین کردستان اعم از مسلمانان اهل سنت و اهل تشیع به اهل بیت رسول الله (ص) ارادت ویژه ای دارند و بانو فاطمه (س) در بین کردهای اهل سنت دارای جایگاه ویژه ای است و بسیاری از دختران این سرزمین به بهانه الگو گرفتن از دخت پیامبر (ص) به نام کوثر نبوت نامگذاری شده اند.
وی افزود: همزمان با ایام سوگواری حضرت فاطمه (س) شاهد فعالیت منسجم علما، روحانیون و طلاب اهل سنت و اهل تشیع در تبیین سیره این بانوی مکرمه در بین اقشار مختلف مردم به ویژه زنان و دختران کردستانی هستیم و هر سال نیز سازمان‌ها و ادارات متولی حوزه دین، فرهنگ و اندیشه با حرکات و فعالیت‌های گروه‌های مردمی همکاری دارند.
خزاعی اعلام کرد: امسال نیز با وجود شیوع ویروس کرونا شاهد برگزاری بیش از ۵۰ عنوان برنامه فرهنگی و مذهبی در نقاط مختلف استان در ایام سوگواری فاطمیه خواهیم بود.
رئیس شورای هیئات مذهبی استان کردستان اعلام کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا ۲۴ مورد از برنامه‌های درنظر گرفته شده در بستر فضای مجازی برگزار خواهد شد.
خزاعی از برگزاری مراسم روضه خوانی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، توزیع بسته‌های کمک مؤمنانه در بین نیازمندان، راه اندازی چهار ایستگاه صلواتی و سلامت و برگزاری نشست‌های فرهنگی به منظور تبیین سیره بانو فاطمه (س) به عنوان برنامه‌های شاخص این ایام یاد کرد که همزمان با آغاز دهه بصیرت در استان اجرایی خواهد شد.