خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منطقه حفاظت شده کرخه

تسنیم | تصویری | شنبه، 03 فروردین 1398 - 17:58
منطقه حفاظت شده کرخه (با وسعت 8352 هکتار) می باشد که در سال 1389 به عنوان پارک ملی کرخه تصویب شده است . این پارک ملی در 5 کیلومتری غرب جاده ترانزیتی اهواز – شوش قرار گرفته است. پارک ملی و منطقه حفاظت شده کرخه از تپه های ماهوری و دشتهای وسیع تشکیل شده است و رودخانه کرخه از میان آن عبور کرده و با پیچ و خم های زیاد بطرف جنوب و غرب استان خوزستان راه می پیماید. در دو طرف منطقه جنگل های گرمسیری رشد یافته اند جنگل های کرخه بیشتر از درخت گز تشکیل شده اند .
كرخه،منطقه،پارك

منطقه حفاظت شده کرخه
۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۴
حسین ظهروند
منطقه حفاظت شده کرخه (با وسعت ۸۳۵۲ هکتار) می باشد که در سال ۱۳۸۹ به عنوان پارک ملی کرخه تصویب شده است .
این پارک ملی در ۵ کیلومتری غرب جاده ترانزیتی اهواز – شوش قرار گرفته است.
پارک ملی و منطقه حفاظت شده کرخه از تپه های ماهوری و دشتهای وسیع تشکیل شده است و رودخانه کرخه از میان آن عبور کرده و با پیچ و خم های زیاد بطرف جنوب و غرب استان خوزستان راه می پیماید.
در دو طرف منطقه جنگل های گرمسیری رشد یافته اند جنگل های کرخه بیشتر از درخت گز تشکیل شده اند .