سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۹دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | سه شنبه، 09 دی 1399 - 08:55
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹دی روز بیعت مجددمردم با نظام جمهوری اسلامی ایران است.
فتنه،رهبري،اسلامي،ميثاق،پور

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۹دی روز بیعت مجددمردم با نظام جمهوری اسلامی ایران است.
روح الله حضرت پور در گفت وگو با ایسنا افزود: 9 دی روز میثاق امت با رهبری و نه گفتن به سران فتنه و تجدید میثاق با آرمان های امام راحل و رهبری است.
حضرت پور خاطر نشان کرد: حضور پرشورو کم نظیر مردم در حماسه ۹دی نشان داد مردم ایران فتنه و دشمن داخلی و خارجی را به خوبی می شناسند.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس بااشاره به اینکه ۹دی نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: ملت ومسئولین باید بصیرت داشته باشند تا فتنه های داخلی و خارجی را با تبعیت از رهبری خنثی کنیم.
انتهای پیام