خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مجلس نمایندگان آمریکا بسته کمک های مالی دوران کرونا را تصویب کرد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 09 دی 1399 - 06:58
مجلس نمایندگان آمریکا طرحی را که خواستار افزایش کمک های مالی به خانوارهای آمریکایی از ۶۰۰ دلار به ۲ هزار دلار در دوران شیوع کرونا است، تصویب کرد.
مجلس،تصويب،طرح،سنا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، مجلس نمایندگان آمریکا بامداد سه شنبه به وقت تهران طرح افزایش کمک های مالی به خانوارهای آمریکایی از ۶۰۰ دلار به ۲ هزار دلار در دوران شیوع کرونا را تصویب کرد.
این طرح با ۲۷۵ رای موافق در مقابل ۱۳۴ رای مخالف به تصویب قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا رسید و قرار است مجلس سنا در خصوص آن رای گیری کند.
«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته از این طرح برای مقابله با آسیب‌های ناشی از ویروس کرونا حمایت کرده بود.
با این حال پایگاه «هیل» گزارش داد این طرح برای تصویب در مجلس سنا که جمهوریخواهان اکثریت کرسی‌های آن را در اختیار دارند راه دشواری پیش رو دارد.
در همین راستا، «روی بلانت»، از نمایندگان مجلس سنا هفته گذشته از عدم امکان تصویب طرحی که خواستار افزایش مشوق‌های اقتصادی به ۲ هزار دلار است در این مجلس خبر داده بود.