خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فضانوردان ناسا موفق به جایگزینی باتری ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند

فارس | دانش و فناوری | شنبه، 03 فروردین 1398 - 17:58
ناسا اعلام کرد که دو فضانورد پس از 6 ساعت، موفق به جایگزین کردن باتری ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند.
ايستگاه،فضايي،فضانورد،باتري،ناسا

ناسا اعلام کرد که دو فضانورد پس از 6 ساعت، موفق به جایگزین کردن باتری ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، دو فضانورد ایستگاه فضایی بین‌المللی با قدم زدن در فضای خارج از ایستگاه، ماموریت خود را در اتصال و جایگزینی سیستم انرژی جدیدی به اتمام رساندند.
براساس گزارش «خبرگزاری شینهوا»،‌« نیک هاگو» و «آن مک کلین» دو فضانورد ناسا در ایستگاه فضایی بین‌المللی در مدت 6 ساعت و 39 دقیقه در خارج از ایستگاه، باتری‌های نیکل-هیدروژن را با سه باتری لیتیومی -یونی جدید و قوی‌تر جایگزین کردند.
طبق گفته ناسا، این باتری‌ در دسامبر سال 2018 به ایستگاه فضایی بین‌المللی منتقل شد.
این باتری انرژی حاصله از صفحات خورشیدی را ذخیره و به هنگام شب و زمانی که ایستگاه در معرض نور خورشید قرار نمی‌گیرد، انرژی آن را تامین می‌کند.
انتهای پیام/