خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هواداران ترامپ خبرنگاران را به قتل تهدید کرده‌اند

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 08 دی 1399 - 20:14
یک خبرنگار سی‌ان‌ان می‌گوید هواداران رئیس‌جمهور آمریکا او و شماری از افراد هم‌حرفه‌ایش را به قتل تهدید کرده‌اند.
كاخ،سفيد،آكوستا،خبرنگار،پوشش،تهديد

یک خبرنگار سی‌ان‌ان می‌گوید هواداران رئیس‌جمهور آمریکا او و شماری از افراد هم‌حرفه‌ایش را به قتل تهدید کرده‌اند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جیم آکوستا»، خبرنگار «سی‌ان‌ان» که چندین بار «دونالد ترامپ» او را از نشست‌های خبری‌اش اخراج کرد می‌گوید که هواداران ترامپ چندین خبرنگار را به قتل تهدید کرده‌اند.
به نوشته هیل، آکوستا گفت او و چند نفر از دیگر خبرنگارانی که اخبار کاخ سفید را پوشش می‌دهند بابت پوشش اخبار دولت ترامپ به قتل تهدید شده‌اند.
این خبرنگار به سی‌ان‌ان گفت: «من تنها خبرنگار حوزه کاخ سفید نیستم که به مرگ تهید شده‌اند.»
آکوستا گفت: «نمی‌شود در این کشور اوضاع به گونه‌ای باشد که خبرنگاران سیاسی و خبرنگاران کاخ سفید برای پوشش مسائل سیاسی به محافظ شخصی نیاز داشته باشند.»
او تصریح کرد: «این نوعی خصومت فراگیر و دشمنی ضد دموکراتیک علیه فرایند خبرنگاری است که امیدوارم هیچ وقت شاهد نمونه‌های مشابه آن نباشیم.
برای دموکراسی‌مان خیلی خطرناک و آسیب‌زا است.»
آکوستا در نشست‌های خبری مختلف بارها با ترامپ و سخنگوهای کاخ سفید وارد جدال لفظی شده است.
سال ۲۰۱۸ کاخ سفید مجوز آکوستا را باطل کرد.
سی‌ان‌ان زمانیکه برای حضور خبرنگار ارشدش «جیم آکوستا» در کاخ سفید با مشکل ورود مواجه شد از بخش اداری ترامپ به دادگاه شکایت کرد.
طبق قوانین اداری کاخ سفید خبرنگاران برای پوشش رئیس‌جمهور باید مجوز مخصوص برای انجام کارشان تهیه کنند.
انتهای پیام/